Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[PRG]ÜRÜN FİLTRELEME ÇALIŞMIYOR....

internetox

Yeni Üye
1.4 sürüm kullanıyorum bende çalışmadı. modülü modules klasörüne atıp 777 izinlerini verdikten sonra admin panelden yükle diyorum.ondan sonra site bile açılmıyor ne yapmam lazım ?
Yada bildiğiniz başka bir filtre modülü varmı.kullandığım modüller filter search 2.0,2.1

Cvp: ÜRÜN FİLTRELEME ÇALIŞMIYOR....

Bir sorunuz için sadece bir adet konu açınız..

modülü burdan paylaşın testini ve kontrolünü yapar yayınlarız

Tamam modülü atıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

inceliyoruz

Sabırsızlıkla bekliyorum.Bildiğiniz çalışan filtreleme varsa oda olur

Arkadaşlar Ürün filtreleme çalışmıyor ekte modülü attım yardım edebilecek kimse yokmu

bendede aynı sorun

Arkadaşlar Ürün filtreleme çalışmıyor ekte modülü attım yardım edebilecek kimse yokmu

Hocam ürün filtreleme için modül mü kullanıyosunki? bendede ürün filtreleme hata veriyo ama sayfayı yenileyince filtreliyor. bu sorun bende de var , çözümünü bulamadık 3 aydır.

tam olarak sorun nedir? ayrıntılı olarka anlatın veya site linkini atın inceleyelim

tam olarak sorun nedir? ayrıntılı olarka anlatın veya site linkini atın inceleyelim

Tam olarak sorun mesela siparişlere , müşterilere yada ürün ekranında filtreleme yaparken sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor , sayfayı yenileyince düzeliyor oda bazen.. yani filtreleme tuşunun olduğu tüm ekranlar böyle. forumlarda tarayıcıyı değiştirip deneyin filan dediler ama crome frefox explorer hepsinde aynı..

Üst Alt