Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Profesyonellerden yardim!

Cenkki

Yeni Üye
Bir pizza siparis sitesi yapiyorum.
Sorum; Iki farkli boyutta pizza var(buyuk ve kucuk) buyuk pizzanin extra sos ve malzeme secenek fiyatlari kucukten farkli. Pizzayi sectikyen sonra boyutunu belirlemesini istiyorum ama boyutu secince sos ve malzemelerinde secilen boyuta göre degismesini istiyorum.
Buna "Dependent Attributes" diyorlar. Bu özellik virtuemartta var. Zen-cartta yok. Presta'da varmi?

Cvp: Profesyonellerden yardim!

Admin panelde nitelikler alanından ürünlerinizin çeşitleri için bir grup oluşturup ürünlerinizde bu alanı belirterek isteğinize ulaşabilirsiniz.

Cvp: Profesyonellerden yardim!

Daha anlasilir olmasi icin Prestashop yukledikten sonra acilan demo sayfasinda bu yukarida bahsettigim özellikge sahip bir urun yok. Basit gibi gözuken karmasik bir yapi. Bir urun icine gizlenmis iki urun gibi. Yani buyuk pizzayi secince alttaki gruplar icindeki attributelerin fiyatlarida degisiyor ama ayni urun halaa acik.

Örnek verecek olursam joomlan'in virtuemart'indan. (dili fince "valitse"yi secince iki secenek cikiyor biri normal, digeri buyuk boy "perhe". Herbirinin attribute secenekleri ve fiyatlari farkli ama ayni urun icinde aciliyor.
http://www.synkata.com/kahvila/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=28

Üst Alt