Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PS türkçe sorunlar ve facebook eklentisi

jandarma

Yeni Üye
Yardımlarınızla PS 1.3 türkçe kurdum.Magazaya ürünler ekledim.Zaten ürünleri site üstünden satmak derdim değil sadece reklamı olsun.Dükkanımız var.Ama halen bir çok sütun başlıkları ingilizce top sellers-new product-categories bazı yerleri zorda olsa değiştirdim ama bunları değiştiremiyorum.
Birde facebook eklentisi nasıl kurabilirim.Teşekkürler.

Cvp: PS türkçe sorunlar ve facebook eklentisi

facebook eklentisi bildiğim kadarıyla ücretli ama türkçeleştirme işlemlerini admin panel / araçlar / tercümeler /modül tercümesi [TR]

tıklaıdğınızda istediğiniz düzeltmeyi yapabilirsiniz

Eğer türkçe dil kodunu tc olarak değiştirmişseniz, bunun yanında modules klasöründe bulunan modullerin türkçe dil dosyasının adınıda dil kodunuzla aynı olmalıdır. Orjinalde tr.php dil kodu tc ise dil dosyasınıda tc.php olarak değiştirdiğiniz takdirde butonlarınız türkçeleşecektir. Diğer dil farklılıkları için admin panel tercümeler kısmından türkçeye tercüme edebilirsiniz.
Facebook modulünü forumda arayınız
Kolay gelsin

Facebook beğen modulü ve kurulumunu forumda paylaştım ayrıca twitter modulünüde forumda paylaştım. Lütfen forumda araştırınız.
Kolay gelsin

Twitter modulü için:
http://www.presta-tr.com/forum/34-calimalar/7179-twitter-modulue.html

Facebook Modulü için:
http://www.presta-tr.com/forum/23-steklernz/6931-facebook-hayran-sayfas-eklemek.html
sayfalarını inceleyiniz
Kolay Gelsin

Teşekkürler.Facebook modulunu yukledim.İlk basta sizin sitenizin begen imleçi cıkıyor.Ama komut dizininden bunu değiştirerek bunu çözdüm.Çok teşekkürler.Ellerinize sağlık.

Üst Alt