Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Reklam Ekleme

exfree

Yeni Üye
Merhaba;

Öncelikle sağlamış olduğunuz bu hizmet için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çalışmalarınızı takdir ile takip ediyorum. Sayenizde bizde online satış sitesi sahibi olduk :)

Sormak istediğim şey şu;

Prestashop v.1.2.0.1 kullanıyorum. Tema olarak'da Mavi Tema olarak adlandırılan et-clean-blue kullanıyorum. Temamı hiç değiştirmeden aşağıda resimde işaretli alanlara sattığım ürünlerle ilgili flash animasyonu reklam nasıl ekleyebilirim. Site bu şekilde oldukça hareketsiz gözüküyor. Hem biraz hareket hemde dikkat çekmek istediğim ürünlere bir hava eklemek iyi olur diye düşünüyorum. Flash bilgim var. Sadece nasıl eklenti yapabileceğimi, kod yazmak gerekiyorsa ne tür bir kodun nereye nasıl ekleneceğini iletebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

sitexd.jpg

Cvp:Reklam Ekleme

Dosyalar/Modüller Bölümümüzde Kayan resimler Modülü mevcut. İndirip kurabilirsiniz. Kurulum basit sadece kullanmak istediğiniz resimleri hazırlamanız gerekmektedir.

Cvp:Reklam Ekleme

Ana Sayfaya Flash Koyma: Kod aşağıda

Kod:
<object classid="clsid 27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="550" height="220">
<param name="Movie" value="SWF_linkiniz.sw" />
<param name="Quality" value="High" />
<param name="Scale" value="ExactFit" />
<param name="Play" value="true" />
<param name="Loop" value="false" />
<param name="Menu" value="false" />
<param name="salign" value="L" /> <embed src="SWF_linkiniz.swf" width="550" height="220" quality="High" loop="false" play="true" menu="false" scale="ExactFit" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>  </object>

admin panelinden anasayfa editörünü açarak aşağıda vereceğim kodu html butonunu tıklayarak ekleyiniz
daha öncesinden sitenizin ana dizinine göztermek istediğiniz flash dosyasını atınız ve gerekli yerleri düzenleyerek kullanmaya başlayınız.

BU şekildede bir çözüm mevcut

Üst Alt