Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Resim Büyütme.?

TheGLoryOne

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Resimlerin boyutunu admın panelınden ayarlıyoruz Fakat tam olarak resmin uzerıne tıklandıgında orjınal boyutunu vermıyor bunu nasıl halledebiliriz :)?

Cvp: Resim Büyütme.?

Admin panelden görünümü ayarlıyorsunuz Ancak tıklandığında yüklemiş olduğunuz resim orjinal boyutu ile gözükmeside normaldir. Resminizi yükleme esnasında orjinal boyutunu düzenlemeniz gerek.
Kolay gelsin

peki resmın orjınal boyutunu yukledıgımde kilobayt cok yüksek vs diyor bunun kilobayt nasıl yükseltiriz admin panelınden ?

Admin Panel+ayarlar+ürünler+ resim boyutları

Admin panelden görünümü ayarlıyorsunuz Ancak tıklandığında yüklemiş olduğunuz resim orjinal boyutu ile gözükmeside normaldir. Resminizi yükleme esnasında orjinal boyutunu düzenlemeniz gerek.
Kolay gelsin

dedınız lakin orjınal boyutunu yukluyorum buyuk olarak fakat orda yarım gıbı gorunuyor. ustune tıkladıgımızda bunu cozemedım

2 sorum birde son bir sorum olacak. contact-form.php Siparişiniz veya ürünlerimiz hakkında sorularınız için.
Mesaj yolla kısmı var onun ustune adres vs bilgileri eklemek ıstıyorum ? nasıl yapabiliriz

Tercümeler+modul tercüme+ contact-form buradan tercümelere ekleme yaparsanız kontakt sayfasında gözükür

resimlerinizin göründüğü çerçeve boyutunu class/clas.image.php dosyasından düzenleyebilirsiniz. Ancak kodlara müdahale ederken dikkat edin. Bir tarafı yapacam derken diğer terafı bozmayın. En güzeli resimlerinizin boyutunu önceden popup çerçeve boyutunda ayarlayın. En kolay ve kestirme yolu budur bence

[quote="McDaim" post=8156]resimlerinizin göründüğü çerçeve boyutunu class/clas.image.php dosyasından düzenleyebilirsiniz. Ancak kodlara müdahale ederken dikkat edin. Bir tarafı yapacam derken diğer terafı bozmayın. En güzeli resimlerinizin boyutunu önceden popup çerçeve boyutunda ayarlayın. En kolay ve kestirme yolu budur bence[/quote]

Bu işlemi ftp'den yapmayacakmıyız ? class diye bir dosya gorunmuyor ftp sürüm 1.2.5 kullanıyorum + panelde araçlar + tercüme kısmına gelıyorum lakin modul tercüme diye bir bolum göremedım? tam olarak ?

Modul tercüme için dediğim iletişim formuna girmek istediğiniz adres bilgileri vs. için.
Resim boyutunu ftp den değiştiremezsiniz. fotoshop veya Microsoft office picture benzeri benzeri program ile değiştirebilirsiniz.
popup pencereyi en güzeli css/thickbox.css dosyasından düzenleyebileceğiniz gibi admin panel+ayarlar+resim+thickbox sekmesinden boyutlarını ayarlayabilirsiniz. Çünkü class.image.php sizin için zor olabilir

Üst Alt