Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Resimler Görüntulenmıyor :(

TheGLoryOne

Yeni Üye
ayarlar + ürünler kısmından Ürün resmi en ve boy 60 * 60 iken oynama yaptım 130 gibi bir pixel'de verdım fakat bırde baktım ana sayfada resımler cıkmıyoır nasıl duzeltebilirim ?

Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

Resimler çıkmıyor değil. Çıkıyor fakat Bulamıyor. Sanırım resim boyutlarını değiştirirken resim yolunun adınıda değiştirdin.

sadece pixel'lerle oynadım resım yolu vs gıbı ayarları kurcalamadım peki nasıl duzeltebilirim bunu hocam ?

Sitenin adresini verirmisin. Arkadaşca url gibi seçenekleri kurcaladınmı. Yani .hatcces falan oluşturman gerek eğer arkadaşca url seçili ise ve ayrıca img klasörünün yazma izinlerini kontrol et. CHMOD 777 olmalı.
Şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar

[quote="McDaim" post=8172]Sitenin adresini verirmisin. Arkadaşca url gibi seçenekleri kurcaladınmı. Yani .hatcces falan oluşturman gerek eğer arkadaşca url seçili ise ve ayrıca img klasörünün yazma izinlerini kontrol et. CHMOD 777 olmalı.
Şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar[/quote]

berrakmobilya.com arkadaş url kapalı herhangı bır kurcalanma olmadı ? birde mağaza yolu var onu kurcaladım belkı ondan dır dıye /katalog yazdım fakat bu sefer katalogu sılemıyorum 404 hatası verıyor iyice harman corman oldu hocam ?

Link yollarını değiştirmişsin
prestada berrakmobilya.com/katalogimg/l/2.jpg şeklinde bir resim yolu yok. En güzeli prestayı config klasörü hariç yeniden yükle. Tabii config dosyalarını kurcalamadıysan

[quote="McDaim" post=8174]Link yollarını değiştirmişsin
prestada berrakmobilya.com/katalogimg/l/2.jpg şeklinde bir resim yolu yok. En güzeli prestayı config klasörü hariç yeniden yükle. Tabii config dosyalarını kurcalamadıysan[/quote]

yani prestashop dosyalarını tekrar atıyım config dosyası haric ? oylemı hocam ?

Bir yerde yanlış yapmışsınız. Kesin çözüm yeniden yüklemedir. Config klasörü haricinde tüm klasör ve dosyaları ftpnize yükleyiniz.
Kolay Gelsin

tamam peki hocam katalog isini setting hallletım hersey normale dondu sadece resımler gorunmuyor o kadar onu nasıl duzeltebiliriz tek sorun bu ?

Resimleriniz gitmez. ürünleri veritabanından çektiğinden ürünlerinizde kaybolmaz. Siteniz eski halibe gelir. Çok tedirgin iseniz config ve img klasörü haricinde tüm dosya ve kolasörleri yükleyin

[quote="McDaim" post=8187]Resimleriniz gitmez. ürünleri veritabanından çektiğinden ürünlerinizde kaybolmaz. Siteniz eski halibe gelir. Çok tedirgin iseniz config ve img klasörü haricinde tüm dosya ve kolasörleri yükleyin[/quote]

hocam dediginiz gibi yaptım config ve img klasörünü silmedim diger dosyaları attım lakin yine resimler görüntülenemiyor ?

img klasörüne yazma izni 777 verin. Yine görüntülenmezse presta ile gelen ana dizindeki .htaccess dosyasına 666 yazma izni verin ve admin panelden 'Oluştur' sekmesinden htaccess oluşturun. Kesinlikle düzelmesi gerek. Eğer düzelmezse McDaim@hotmail.de ekleyin bizzat bakayım

Üst Alt