Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Resimleri Filigran ile koruma

mahocalife

Yeni Üye
Bu modülün sorunu ne arkadaşlar bilen varmı. Hiçbir işe yaramadı resimler yine aynı yalın halleriyle kalıyor.

Çözümü olan varmı ?

Sağolun şimdiden.

Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

Modul gayet guzel calisiyor.. hicbir problem yok,, yapamadigin nedir?

ne bilim modülü kuruyorum gif resmi ekliyorum yeni ürünler ekliyorum yine aynı. tekrar kaldırıp kuruyorum değişen bişi yok. gif remi bile 5 kb tan küçük yine olmuyor.

Acaba atladığım başka yönlermi var? chmod ayarı falan? buna çok ihtiyacım yoksa tüm ürünleri photoshopta filigranlıyorum.

Saygılar.

Tekrar merhaba :

1 - Modules / Watermark Module (ACTIVE)

2- Modules / Watermark Module (CONFIGURE)

3- Watermark resmi ekle (benimki 300x100. gif , arkaplan transparan olması gerekmiyor, siyah,, mavi,beyaz... nasıl istersen....)

Transparanlık %70 , x ve y hizalama ,, ben ortala dedim....

Large ve Thickbox fotoları için kullan ı seçtim

UPDATE SETTINGS :)

4 - Preferences / Image

Allta Regenerate Thumbnails var,, Buna tıklarsan, ürün fotolarını tekrar oluşturacak,, foto adedine göre zaman alıyor, 2-5 dkk.

5 - Şimdi WATERMARK sorunsuz çalışır...

Sorun veya Sorunun olursa vipaymet@yahoo.com

yok kardeşim
dediklerini aynen uyguladım
eksiklik var
tekrar indirip kuracam

bakalım nolcak

filigran sorunum çözüldü. 1.2.0 sürümünün içindeki watermark modülü sorunlu idi. yeni sürümü indirip içindeki modülü kurdum oldu. ama ufak bir sorun var. panele girdikten sonra modüle konfigürasyon değiğimde resim yüklenmiyor o yüzden bende hazırladığım gif resmini ftp yoluyla aktarıyorum.

modülden yükleyince şu hatayı alıyorum

[function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/seninsiten.com/httpdocs/modules/modules/watermark/watermark.php on line 105

Undefined variable: dest in /var/www/vhosts/seninsiten.com/httpdocs/modules/watermark/watermark.php on line 106

geçerli izinleride verdim yine başarısız. aslında sorun değil ftp den gönderebildikten sonra ama bilmeyen arkadaşlar için bi çözümü olsa ii olurdu.

logo nun bmp uzantılı omöası gerekiyor

logo nun bmp uzantılı olması gerekiyor

Cvp: Resimleri Filigran ile koruma

peki bu resmi gif değilde png yapmak mümkün değilmi? nedeni gif olunca logonun arka planın beyaz vs. oluyor png de transparan olacaktır. ben modulun watermark.php dosyasında gifleri ng yaptım png resim yükledim ama olmadı varmı bir çaresi?

Cvp: Resimleri Filigran ile koruma

resimlerde değişiklikler yaptıktan sonra admin panel / ayarlar / resim -> Tırnak resimlerini tekrar oluştur deyip tüm resimleri sil seçeneğini işaretleyerek deneyiniz.

Üst Alt