Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

w3root

Yeni Üye
Merhaba

Sadece ürün listelemek için kullanabilirmiyim? Şuan satış düşünülmüyor fakat ileride olacak.

Birde Bankalar açık kaynak yazılım kullanımına nasıl bakıyorlar. Sanalpos işlemlerinde sorun olur mu?

Cvp: Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

Evet gerekli düzenlemeler yapılarak sipariş ve satın alma ekranları pasive edilebilir ve ilerde açabilirsiniz.

Sanal POS Konusunda iletişim kurabilriseniz detaylı bilgi verebiliriz
http://www.presta-tr.com/hakkimizda/iletisim/12-yetkili/1-kenan.html

Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

Merhaba
Benimde aaynı tür bir sorunum var.Sadece ürün gösterimi ve fiyat olacak.Bu yüzden sağ üst köşedeki hoşgeldininiz sepet boş ve hesabım yazılarını nereden kaldırabiliriz.

Blockcart modulünü kaldırabilirsiniz, ana sayfada fiyatların gözükmemesi için module/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasından düzenleyebilirsiniz
Kolay gelsin

Hocam hızlı cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.O dediğinizi yapmıştım.Resimde eklediğim sağ üst köşedeki 'hesabım,sepet boş: , hoşgeldiniz , giriş ' yazılarını ve en altta sağ köşedeki prestashop yazısını kaldırmak istiyorum.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Saygılar.
1-20110131.jpg

bu konuda yeniyim iki gündür bunaldım aramaktan bulamadım.
Çok acil yardım bekliyorum

Blockuserinfo modulünü kaldıracaksınız, prestashop yazısı içinde themes/temanız/footer.tpl dosyadan kaldıracaksınız

Hocam çok teşekkür ederim hemen denedim ve sayende başardım.Allah razı olsun senden

Üst Alt