Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sağ-sol kolonu sadece indexte gösterebilirmiyim?

crazzy666

Yeni Üye
Merhaba,
Sağ ve sol kolonu sadece index te göstermek istiyorum. Ürün detaylarında ya da CMS lerde sağ ve sol kolon yerine kolonların genişliğide eklenerek ürün detayları ya da tam sayfa CMS ler gösterilsin istiyorum. Bu konuda yardım edebilir misiniz?

Cvp: Sağ-sol kolonu sadece indexte gösterebilirmiyim?

Arkadasim bu dediginiz mümkün. Mümkün ancak cok zor bir olay. Bisürü dosyalarin kodlarina müdahale gerektirir. Yazilim bilginiz yoksa hic kalkismayin bence. Yada yazilim bilgisi olan birinden yardim isteyin.
Yani bu surasini söyle yapin, burasini böyle yapin denilerek gerceklesecek bir olay degil.
Ancak pratik olarak kendiniz html veya php sayfalari olusturarak link vermek sureti ile sayfa cagirmaniz mümkündür

Merhaba,

header.php ve footer.php de left_column ve right_column başına ve sonuna "if($page_name == 'index'){ } "
kodunu koymam gerekiyor biliyorum, ancak bu kodu koyduğum zaman sadece index te göstermesi gerekirken, bütün sayfalardan kaldırıyor sağ ve sol kolonu. burda takıldım...

sitenin herhangi bir yerinde TPL lerin içinde

Kod:
<hr>{$page_name}<hr>

yazıp o sayfalardaki karşılıklarını görüp gelen bilgiyi == karşısına yazabilirsiniz

Üst Alt