Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardimm!!!!
Arkadaslar ben yurt disindayim ve sitemi actim turkiyeye elektronik ve marka kiyafatler saticam. Su an ssadece paypal ve banka havalesi ile odeme alabiliyorum.
ama bu sanal pos'u alip taksitlendirme yapmak istiyorumki musteri icin daha cazip hale gelsin ama ben amerika'dayim ve turkiyede banka hesabim yok
bu sanal posu satin alsam nasil kullanicam hangi banka ile kullanicam banka hesabi actiririm gerekirse ama nasil olcak
hadi sanal posu aldim nasil kurucam ? bir ucret vermeyede raziyim az olmak sartiyla
sitem
www.markaamerika.com
Sanal POS tarafımızca satılmakta. Geri kalan kısımlarda ise bankanız est sistemini desteklemesi gerekli. Türkiyedden bir kişi vasıtası ile hesap açtıralabilir ve ödemelerinize istediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz.. PM atın gerekli detayları görüşelim
bu modulu satıyorsunuz verdiğiniz örnek siteye giremedim. benimde merak ettiğim şu an kaç sitede bu modul aktif ve sorunsuz çalışıyor sadece 1 adetmi.eğer tam manasıyla çalışıyorsa ilk alanlardan biri olurum.
gerçi 1 yıldır kredi kartı eksikliği yüzünden müşteri kaçırmadım.
kredi kartı cihazını kargo görevlisi müşterinin kapısına kadar götürüyor buda müşteri için daha güvenli
yurtiçi kargo yakında taksitlendirmeli kredi kartı kabulune başlayacak. ancak elbette presta gibi sistemin türkiyede yayılması için kredi kartı modulu olmalı ve ben de koymak isteyenlerdenim.
Valla arkadaşlar Kenan Çelik ve ekibinden çok ama çok memnun kaldım. Bir kere herşeyden önemlisi satrtıkları malın arkasında duruyorlar. Gecenin saat 1:00'inde bile desteklerini bir an olsun eksik bırakmadılar. En ilginç olanı ise bir müşterimin sitesi sorunlu odeme modülleri ellerindeki standart modüllerin dışında çalışıyor; onu bile çözme yolunda büyük desteklerini gördüm. Ben hazır modüle para ödedim ama onlar modül dışında ne gerekiyorsa yaptılar neredeyse yeni yazılım yaptılar. Allah razı olsun DAHA NE YAPSINLAR.
KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
Ben kolay kolay tanımadığım insanlarla çalışmayı seven biri olmadım hiçbir zaman. Ama inandımki işini adam gibi yapan dürüst çalışanlşarda varmış. İşte size bir örnek : www.presta-tr.com ve Kenan ÇELİK
Herşeyt için kendilerine çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum
Not: Ben artık kalıcı müşterileriyim sizlere de tavsiye ediyorum...
Farklı bir firma tarafından benzer bir modül aldık ve kendi çabalarımızla kurulumunu yapmaya calıstık ve calıstıramadık. ve ilgisiz tavırları nedeniyle sorunu kendimiz çözmeyi düşünürken bu modülü farkettim beceriksizliğimin bir ödülü olsa gerek 1 hafta deneme sürümlü olan modülü indirdim ve yine kuramadım =) Kurulum konusunda yardımcı olabilecek birisi varsa çalışılabilir... sakın videoyu izle demeyin izledim =)
Lisans Şifreniz Kaydedildi
Lisans Hatası: Aldığınız ürün Kodu Bu ürün için değildir.
merhaba. ben demo için verdiğiniz dosyaları kullanarak kurulum yaptım. ancak lisans noyu girince yukarıdaki gibi hata verdi.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. çünkü çok acil bu modülü satın almamız gerekiyor. ilginize şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.