oguzhan306
Yeni Üye
Sitede 200 liraya sanal pos satılıyor.ancak benim burda çok ciddi bir sorum var. bankasya ve akbankla telefonda konustum ve sanal pos vermemek için ellerinden geleni yaptılar ıvır zıvır istekler dışında en can alıcı talepleri (tabi adamlar kendilerini saglama almak istiyorlar) ciddi miktarda blokajda bırakılacak para veya gayrimenkul ipotegi (site içeriği hakkında istediklerini saymıyorum bile).
şimdi bir banka haklı olarak bu kadar istismara açık bir konuda adamın eline onlarin deyimiyle adamın eline saatli bomba vermeye bu kadar çekinirken nasıl oluyorda 200 liraya 300 liraya sanal pos satılabiliyor. bana bunu açıklayacak bir arkadas varya veya alıp kullananan ve memnun olan varsa yazsın dakkasına bende burda satılan sanal postan almazsam
(hos almak istesende alamıyorsun ayrı konu)
Saygılar
şimdi bir banka haklı olarak bu kadar istismara açık bir konuda adamın eline onlarin deyimiyle adamın eline saatli bomba vermeye bu kadar çekinirken nasıl oluyorda 200 liraya 300 liraya sanal pos satılabiliyor. bana bunu açıklayacak bir arkadas varya veya alıp kullananan ve memnun olan varsa yazsın dakkasına bende burda satılan sanal postan almazsam
Saygılar