Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sanal pos

oguzhan306

Yeni Üye
Sitede 200 liraya sanal pos satılıyor.ancak benim burda çok ciddi bir sorum var. bankasya ve akbankla telefonda konustum ve sanal pos vermemek için ellerinden geleni yaptılar ıvır zıvır istekler dışında en can alıcı talepleri (tabi adamlar kendilerini saglama almak istiyorlar) ciddi miktarda blokajda bırakılacak para veya gayrimenkul ipotegi (site içeriği hakkında istediklerini saymıyorum bile).

şimdi bir banka haklı olarak bu kadar istismara açık bir konuda adamın eline onlarin deyimiyle adamın eline saatli bomba vermeye bu kadar çekinirken nasıl oluyorda 200 liraya 300 liraya sanal pos satılabiliyor. bana bunu açıklayacak bir arkadas varya veya alıp kullananan ve memnun olan varsa yazsın dakkasına bende burda satılan sanal postan almazsam :) (hos almak istesende alamıyorsun ayrı konu)

Saygılar

Cvp:sanal pos

Modül Banka ile iligli değil aslında sorduğunuz soru bizimle ilgili bile değil. Siz; onlar nasıl işte bu gerekiyor bu varmı şu varmı deselerde siz SSL var güvenlik için şu sitede bu pos modülü şöyle çalışıyor, böyle çalışıyor diyip sizde onlara güvenliği kanıtlamalısınız. şu an pek vaktim yok müsait olduğumda Pm ile bana tel nosu iletin ben size döneyim..

iyi günler

arkadaşlar ben sitede satılan sanalpos yazılımından aldım ve şuan kullanmaktayım bankadan sanal pos almak için çok da zorlanmadım garantiden 2 haftada verdiler sorunsuz kullanmaktayım ayrıca aldıktan sonrada arkadaşlar çok yardımcı oldular..

sanal pos almak için kenan beye mail attım.. bir kaç gün önce iletişim bilgisi verin size ulaşalım yazmıs. iletişim bilgisi verdim ama bayagı zaman geçti halen dönecek arkadas.. bu beni düsündürdü acaba kendi yazılımlarıyla ilgili bir sıkıntı mı var?

Kenan Bey askerde olduğu için ilgilenemiyor. Ben kardeşiyim.
Adım Sinan

Bana snnclk_15@hotmail.com adresinden veya
0538 656 47 60 - 59 numaralarından bana ulaşabilirsiniz.

bende buradan aldım kullanıyorum memnunum. diğer sorunlar bankayla senin aranda,

sanal post hakkında www.cicektrabzon.com adresinden bakabilirsiniz. 3d secure kullanıyorum.

merhabalar arkadaşım
şu anasayfada kayan ürün modülü bulamadım hatta bir modül buldum ancak modül içindeki ürünleri değiştiremedim.bana kullandığın modülün linkini veya linki bulamazsan ürünleri nasıl bu slayta eklediğini anlatbilirsen çok sevinirim .benim sitemde www.hesaplica.com

Sinan yardımcı olur size, bende orndan aldım bir sorun yaşamıyorum..

merhaba arkadasım,

sanırım homefeaturedrotator modulunden bahsediyorsun. bu modulu dosyalar bolumunden indir. daha sonra zipi açtıgında çıkan klasorden banner images klasorune ürünlerinin resimlerini image1 image2 ... image 6 seklinde isimlendirerek at. zipi açtıgın klasorde data.xml dosyasını notepad ile aç burada link yazan kısma, resim tıklandıgında hangi bölüme gidilmesini istiyorsan o kısmın linkini yaz (ör: product.php?id_product=10 gibi) bu düzenlemeleri yaptıktan sonra homefeaturedrotator klasorunu oldugu gibi ftp den moduller klasorunun içine at. admin panelinde modul kısmına geldiğinde modulu göreceksin aktif hale getir. güle güle kullan :)

ya arkadaşım merhaba ben bu homefeaturedrotator kurdum fakat sayfamın altında gösteriyor onu nasıl üste alacam
www.ucuzceptelefonlari.com

Üst Alt