Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Satıs Yapınca Mail

tatar59

Yeni Üye
merhaba arkadaslar presta ile kurdugum sorunları bitmeyen bir sitem var :) her sorunu kafayı yeme derecesine gelinceye kadar çözdüm ancak tek bir sorun kaldı normalde baslık açmadan hep aramalarla çözdüm sorunlarımı ama bunda artık pes edip tıkandım ve yardım istiyorum. Siteme kapıda ödeme modulu kurdum ek ücret alan cinsten burdan bulup. hersey guzel kullanıcı kapıda ödeme ile malı satın alıyor ben bunu panelden satıslardan görebiliyorum ama bana yani sitenin sahibine mail atmıyor su urun satıldı diye veya butun adminlere mail atmıyor bu nedendir ben ürün satılıp satılmadıgını ögrenmek için her dakka panelden kontrol edememki yardımcı olurmusunuz bana satış yapınca bana mail atması için ne yapmam gerekiyor.

Cvp: Satıs Yapınca Mail

hm aslında doğru bak bunu düşünmemiştim , mutlaka vardır onun bi yolu dur araşrıtıyım

diğer ödeme yöntemlerinde varmı bu tarz bir sorun?

e mail uyarıcı modülünde ekran var , aktif edip denedim ama gelmedi mail.

spama gitmiş olabilirmi?

spamda da yok diğer ödeme modullerini kullanmadıgım için deneyemedim sanal pos alabilirsem o zamanda denerim ama bu benim için buyuk bir sorun

evet spamdada yok.nedendir bu.

http://www.presta-tr.com/forum/24-genel-sorunlar/11498-smtp-mail-sorunu.html#11514

deneyiniz

Üst Alt