Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sayfa altındaki linkleri nasıl silerim

kartal3457

Yeni Üye
aşağıdaki linkler müşterileri ilgilendirmeyeceği için kaldırmam gerek nasıl yapabilirim.;)

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim

Sakın yanında prestashop(TM) silmeyesin :)

hayır onu silmeyeceğim:) de yalnız bu üçüncü sıfırdan kurulumum bir hata olduğunda düzeltemiyorum örneğin flash logo eklemeye çalıştım olmadı eski haline döndüremedim değişiklik yaptığım dosyaları yeniden eklememe rağmen altta sayfada hata diyor ve admin panelinden yeni logo eklemek istiyorum olmuyor..yeni kurulumda yazma izni vermeme rağmen uzun bir süre sonra kurulum sayfasında yeşile dönüyor bu neden oluyor..çok sordum galiba:cheer:

sen bana ana sayfadaki dik boyutlu ürünleri nasıl kısaltacağımı anlat bende sana nasıl sileceğini anlatayım :p

mahocalife yazan:
sen bana ana sayfadaki dik boyutlu ürünleri nasıl kısaltacağımı anlat bende sana nasıl sileceğini anlatayım :p
:woohoo: vallahi inan bu akşam kurmaya başladım dedim ya bu üçüncü kurulumum inan 45 dakika geçti kurulumun 2. sayfasında öööyle bekliyorum:silly: yazma izinleri düzelsin diye..dedim ya belli bir süre yazma izni verdiğim halde yeşile dönmüyor şu an bir kısmı yeşil oldu hala bekliyorumm:laugh:

arkadasim yazma izini iicn cikan panelde kirmiyizi olanlari yazma izini veriyorsun bunu biliyorsun bir bölümde altaki klasörlerde dahil olmak üzere yazma izini veriyorsun

yanii modules / CHMOD 777 klasörü ac hepsini sec CTRL+A ile sonra tümünü CHMOD 777 yapiyorsun yanii bazilarin alt klasörde oldugu icin hal kirmizi yaniyordur birde yenile yapinca onlar hala olmamis gibi kirmizi duruyor ve onun icin tarayicini kapat ve yeniden ac www.siteadi.com/install tikla kurulumu baslar ve hepsi yesil hala kirmizi olan varsa alt klasörlerinede 777 yap

ikinci bir cevap yukarda bir arkadasimiz altaki linkler nasil siliniyor diyor onu admin panelden foter linkler kaldirarak yapabilirsin

bu kardesim cok biliyor her halde : TahaYekeler

ve diger arkadasimizda demiski sakin prestashop yazisini silme diye niye prestashop seninmi kardesim adam open secure acik kodlama yanii her kes bunu istedigi gibi kendidine veya sirkentine özgü degisterebilir ve yazilimi istedigi degistirebilir acik kaynak kodlama bunun icin yoksa adam bunu parayla satardi ve o zaman o haklari olurdu herkes silsin diye yazmadim kimse onu kaynak göstermek zorunda degil yanii millette emir baki konusmayin

Hocam kusura bakma rahatsız etmişisiz seni galiba ama ben orda SİLMEYECEKSİN SİLEMESSİN ! demedim bilmiyorum bunun farkındamısın ? bilmişlik taslamayalım lütfen. arkadaşa mizahi yönden yaklaştım oda anlayışı biriymiş düzgün şekilde cevapladı ama senin ne yapmaya calıştıgını anlayamadım :dry:

arkadaşlar problem yok birbirimizi üzmeyelim...

TahaYekeler yazan:
Sakın yanında prestashop(TM) silmeyesin :)
:laugh: :laugh: :laugh:
bizi bıyık altından güldürdün ya bravo sana.

hocam selamlar,
ikinci bir cevap yukarda bir arkadasimiz altaki linkler nasil siliniyor diyor onu admin panelden foter linkler kaldirarak yapabilirsin

bunu yapamadım daha doğrusu foter linklerinin yerini bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Yahu bu forum beni deli etti, biraz profesyonel olun ya
cevabı bilen adam gibi detayıyla açıklasın basit bir konu yüzünden sayfalar dolusu eziyet çektirmeyin millete.

Sanyorum

admin panelinden

Araçlar/Cms

Sanyorum

admin panelinden

Araçlar/Cms

Yok hocam oradan olmuyor...
Arkadaşlar yardımcı olacak biri yokmu?

Modüller / en aşşagı satırlarda "Footer linkleri bloğu" kaldır yada konfigüre et karar senin :)

teşekkürler...

No problem :)

Haklısın

onun yanı sıra admin bölümü modiles te foter link var orada düzenleyi tıklayıpta silebilebilirsin...

düzenleme kısmında presta yazısını iptal edebileceğim link gözükmüyor. Footer kısmını kullanmak istiyorum ancak presta olmadan bu nasıl olcak ?

gerek kalmadı beyler hallettim..

Üst Alt