Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sayfa altlarındaki yazıları nasıl kaldırabilirim

qwert5623

Yeni Üye
merhaba ;
sayfa altlarında yazan
* Size özeller
* Yeni Ürünler
* En çok satılanlar
* Bize ulaşın
* Kullanım Şartları
* Hakkımızda
* Hazırlayan PrestaShop?
* Türkçeleştiren PrestaShop Türkiye
gibi yazıları nasıl silebilirim

Cvp:sayfa altlarındaki yazıları nasıl kaldırabilirim

süper soru :) :)

Tema klasorunun icindeki tpl dosyalarini Dreamweaver veya benzeri editor programlarla acip aradigin yerleri degistirebilirsin, orjinal temada footer olarak geciyor olabilir.

PrestaShop_v1_3_1_Turkce sürümünü kullanmaktayım.
Maalesef ne .tpl ne de .php dosyalarında böyle bir satır bulunmuyor. Sanırım modüllerle ilgili ama onu da bulamadım.

Bir çok Prestashop ile yapılmış sitelere baktım, bir çoğunda "Hazırlayan PrestaShop? * Türkçeleştiren PrestaShop Türkiye " yazısı kaldırılamadığından sanırım öylece duruyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar umarım forumda mevcuttur.
Saygılarımla...

Emeğe Saygı.. Bırakın kalsın. O yazının kimseye zararı yok Siz sayfanızın tasarımını çok güzel bir hale getirin o zaman ziyaretçileriniz sisteme değil ürünlere bakarlar merak etmeyin.

Çözüm

Ana dizin-modules-blockvariouslinks-blockvariouslinks.tpl dosyasını aç.Gerekli bölümleri değiştir.

Cvp: Çözüm

güzel söyledinde bende hakkımızda olanlara site hakkında yazılar yazmak istiyorum yani nerden değişebilirim

Cvp: Çözüm

admin panel / araçlar / CMS

wMaste"e katiliyorum. Eger emege saygiya saygili iseniz yaziyi daha sade hale getirerekde kullanabilirsiniz. Örnegin Türkcelestiren prentashop degilde "prestashop Türkiye" yada "prestashop TR" seklinde sadelestirebilirsiniz. themes/temainiz/footer.tpl dosyasindan düzenleyebilirsiniz.
Kolay Gelsin

merhabalar iletişim bölümünden mail gönderildiğinde tasarım prestashop.com diye çıkıyor bunu nerden değiştirebiliriz. birde yeni üye olan müşterilerede o şekilde mail gidiyor. ilgilenirseniz sevinirim...

/classes/PaymentModule.php

360. satırdaki

'prestashop.com' yazısını 'Sipariş Detayları veya istediğiniz şekilde '

olarak değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
Kolay gelsin

McDaim yazan:
/classes/PaymentModule.php

360. satırdaki

'prestashop.com' yazısını 'Sipariş Detayları veya istediğiniz şekilde '

olarak değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
Kolay gelsin

Teşekkür ederim yanlız 360 satırda ' public function getCurrency()' bu şekilde bir fonksiyon var nasıl değiştirecez bu fonksiyonu

360. Satır dedim ama bendeki açtığım programa göre 360. Siz kodu arayın. mUtlaka 360. satırda olması şart değil

McDaim yazan:
360. Satır dedim ama bendeki açtığım programa göre 360. Siz kodu arayın. mUtlaka 360. satırda olması şart değil

teşekkürler

Dediğiniz dosyada ben de baktım ama mail için üst 3 satır hariç prestashop yazısını bulamadım find yapmama rağmen. Ayrıca gönderilen mailin renkleri vs ile oynamamız da mümkün müdür?

mails/tr klasöründe bulunan html dosyalarindan düzenleyebilirsiniz.

Üst Alt