Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sayfa genişliği

benqx

Yeni Üye
Merhaba,
Sayfanın alt kısmınının boyutunu nasıl ayarlaya bilirim ?

[attachment=530]hata.jpg[/attachment]

Cvp: sayfa genişliği

Modulün kendi tpl dosyasını inceleyiniz

footer.tpl yada modules/blockvariouslinks/blockvariouslinks.tpl

Arkadaşınki ddlx_xtreme_footer modulü sanırım

McDaim abi sizin önerdiğiniz modül 'ddlx_xtreme_footer' sanırım ana sayfadaki boyutla alakalı modüle baktım ama boyutla ilgili her hangi bölüm yoktu sanırım ana sayfanın alt kısmını genişlenmem gerek ama ana sayfanın altkısmının ölcülerini nasıl değiştiricem bulamıyorum

BULDUM yüklediğim temanın içerisindeki global dosyasında altta foot var oradan düzenlttim oldu şimdi başka bir sorum var
TPL dosyasını güncelledim servere kopyaladım ama değişiklikler olmadı :( ek olarak ne yapmam gerek

tools/smarty veya smarty_v2 içindeki compile klasörünün içindekileri silmelisiniz. Smarty bir TPL den döküm aldığında buraya bir özüt çıkarır ve aynı ebatlardaki dosyalarda tekrar siteye erişildiğinde bu özütü kullanır. burayı silin ve siteye tekrar girin

dediğiniz gibi yaptım tool/smarty klasörünü sildim ama site çalışmadı geri yükledim smaty_v2 klasörün içindekileri sildim ama bir değişiklik olmadı :(

smarty klasörlerini sildğinizde site pasif olur tarayıcınız siteyi cache belleğine almış sanırım siteniz şu an başka bir bilgisayardan girdiğinzde görebilirsiniz siteniz muhtemelen açılmayacaktır

Üst Alt