Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sayfamın logusu alt satıra kaydı sayfalar bozuldu

axi.niko

Yeni Üye
arkadaşlar jbx_menu isimli modulumde neden oldugunu anlamadıgım bi sorun oluştu ve logom alt satıra kaydı bütün sayfalar bozuldu menununde rengı değişti. menunun orjinali bu adresdeki demo gibi olmalı. http://themes.dapurpixel.com/velvet/ önceden de böyleydi zaten ama ne oldu bilmiyorum değişti (( tekrar kurdum düzelmedi. localdaki sitemin ekran goruntusunu ekten inceleyebilirsiniz.

Cvp: sayfamın logusu alt satıra kaydı sayfalar bozuldu

arkadaşlar durum acil bir an önce bu sorunu giderip siteyi açmam gerekiyor ilgilenebilirmisiniz lütfen )

header.tpl yi indirdiğiniz tema dosyasının içinden yükleyiniz sonrasında smarty ve smarty_v2 içlerindeki compile klasörlerinin içini temizleyip F5 yapıp sonucu burdan yazın

dedıklerınızı aynen uyguladım ama bir şey değişmedi ((
çok ilginç ki sitenin her şeyi düzgünken yedek almıştım. yedekteki dosyaları ve veritabanını yeniden kurdum ama menü yine bozuk çıktı ((

bu arada bu siteden son sürümü 1.4.4.1 i indirip kurmuştum ama admin panelde 1,4,4,0 olarak gorunuyor :S

Sisteme 1.4.4.1 ile gelen fix eklenmiştir sadece 1.4.4.0 olarak gözüküoyr altyapı 1.4.4.1 dir

[quote="axi.niko" post=11327]dedıklerınızı aynen uyguladım ama bir şey değişmedi ((
çok ilginç ki sitenin her şeyi düzgünken yedek almıştım. yedekteki dosyaları ve veritabanını yeniden kurdum ama menü yine bozuk çıktı (([/quote]
bu problem için yapabileceğimiz bir şey var mı? )

Üst Alt