Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Search Buttonu'nu Türkçe Yapmak

bgrbrk

Yeni Üye
Search butonunu türkçe yapmak istiyorum bu nereden düzenleniyor?

Cvp: Search Buttonu'nu Türkçe Yapmak

Admin panel tercümelerden modul tercümeyi secin, sanli Türk bayragini tiklayin, listeden tercüme yapmak istediginiz modulü bulun ve tercümesini yapin.
Kolay Gelsin

Hocam bende öyle biliyordum ama çevirilerde zaten türkçe ama sitede ingilizce duruyor..

modules/blockcart klasöründe tr.php dosyasinin olup olmadigini kontrol edin. eger yoksa en.php dosyasinin adini tr olarak degistirin ve tercümelerden türkcelestirin

Hocam sitenin yukarı sağ taraftaki hızlı arama kutusundan bahsediyorum.. Yapıyorum ama hiç bir şekilde değişme olmuyor...

Bu arada hocam site haritası ile iletişimi arama kutusunun latına alma imkanımız var mı?

Admin panel moduller+pozisyonlardan asagi yukari oynatabilirsiniz. Ancak temaniza uymayabilir. Deneyin ona göre siz karar verin. Kurcalamayin bence

Valla hocam moduller ve pozisyonlarda yok onlar hangi dosyada olduğunu bilsem onu düzenleyeceğim :)

Bilemicem sisteminizdeki hangi moduldur. Ancak kodlarlada oynamak gerekebilir. Kurcalamayin bence. Mevcut yeri iyi. Cünkü asagi alirsaniz baska modulün üzerine binebilirki genelde öyle oluyor.

Üst Alt