Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Send to friend Modülünde Mail Gönderme Hatası

mecjos

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, alışveriş sitemde, ürün sayfasındaki arkadaşına gönder modülünü kullanmak istiyorum fakat gönder butonuna tıkladığımda bir hata oluştu diyor ve maili gönderemiyor. Aynı sorunu contact us sayfasında da yaşamıştım o sayfayı kendim yazmak zorunda kaldım. Mail göndermeyle ilgili sıkıntı ne olabilir lütfen yardım bekliyorum. Mail ayarları sayfasından test maili gönderebiliyorum fakat site içinden mail göndermek mümkün olmuyor. Saygılar ve teşekkürler.

Cvp: Send to friend Modülünde Mail Gönderme Hatası

presta mail ayarları ile hostinginizden aldığınız mail ayarlarını kontrol edin mail gönderimde hata varsa bu tarz sorunlar oluşmabilir

Ayarlarda bir sorun yok. Herkes aynı cevabı veriyor. Admin panelindeki mail ayarlarından ayarı PHP mail fonksiyonunu kullanması için ayarladım ve ayarları test ettiğimde test mailin gönderiyor fakat site içinden mail göndermeyi gerektirecek bir iş yaptığımda (send to friend modülünü kullanmak gibi) mail göndermiyor. Başka biyerden daha ayar yapmak gerekiyor mu?

Sipariş yapıldığında mail alabiliyormusunuz peki?

Hayır sipariş yapıldığında da mail alamıyorum. Nerden kaynaklanıyor olabilir?

bu sorunun iki sebebi var oda şudur
Hosting kaynaklı Konfigürasyon eksikliği( SMTP & phpmail() vb detayları)
yada SPAM klasörüne düşmesi..

kontrollerinizi yapın mail ayarlarını hostingden öürenip sistemden kaydedin olacaktır

Üst Alt