Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sepet dil sorunu

bgrbrk

Yeni Üye
Sağ tarafta bulunan sepet bloğunda Prices are tax included yazısını türkçe yapmak istiyorum ama bulamadım bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Cvp: sepet dil sorunu

Admin panel tercümelerden Türkce tercümesini KDV Dahil olarak yapabilirsiniz

Hocam oradan tercümesi yapılı yapabileceğimiz bir modül veya tema dosyası var mı?

Dosyadan degil. Tercümelerden, frontent tercüme secin, Sanli Türk bayragini tiklayin gelen listede birkac yerde geciyor. Onlari bulup Türkceye cevirmeniz gerekmektedir.

Hocam buda tamamdır. Birde şu kargoyu yapabilirsem ve iletişim + bayrakları arama kutusu altına alabilirsem daha da birşey kalmayacak zannediyorum ama beceremedim :)

Uzaktan bise diyemicem. Kendiniz deneyerek yapmaniz gerek. Ama dikkat edin sistemi bozmayin. Mümkünse sitenizi komple yedekleyin. Bir hata durumunda geri getirebilirsiniz

Hocam her işlemde full yedek alıyorum zaten inanın bi sciptte bu kadar hata ile karşılacağımı tahmin etmezdim. Tamamen öğrenebilirsek gerçekten güzel bir sistem....

hocam birde modullerin tr çevirisini yapacağım zaman "Şablon dil paketine yazılamıyor(/var/www/vhosts/bebekicin.net/httpdocs/magaza/modules/authorizeaim/tr.php).Lütfen yazım izinlerini kontol ediniz." diyor. dosya izinlerini 777 yaptım ama yinede bunu diyor sebebi nedir?

/modules/authorizeaim/tr.php bi klasöre bakin tr.php varmi, var ise tr.php dosyasina yazma izni 777 yapin, yok ise baska bir dil dosyasina tr.php adi verin ve sayfayi yenileyin, siradaki moduldede yazma izni hatasi var ise onuda gösterecek. Sira ile yazma izinleri tamamladiktan sonra tercüme güncellenecek

Tamam hocam teşekkür ederim. Tüm modul dosyalarında tr.php yi 777 yapmak gerekiyormuş. tr.php olmayanlarada tr.php diye dosya oluşturup 777 vermek lazımmış anca oldu :)..

Bende tesekkür ederim

Üst Alt