Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sepete ekle dediğim halde eklenmiyor

ugokay

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
sepete ekle ye bastığım halde ekleme yapmıyor ve sepetiniz bo şsayfaı geliyor otomatik olarak birşeyleri bozdum sanırım orijinal haline getirmek için ne yapmam gerekir ?

Cvp: sepete ekle dediğim halde eklenmiyor

Yazma izinlerini kontrol ediniz.
Pratik olarak yazma izinlerini iki sekilde test edebirilirsiniz;
1. Daha önce forumda paylastigim veya öyle saniyorum 1.4 versiyonlarda mevcut olan serverconfigirasyon modulü ile yazma izinlerini konrol ederek yazma izni hatalarini giderebilirsiniz.
2. Install klasörünü silmisseniz tekrar yükleyin veya silmemis ama adini degismisseniz (örnek. install123) degistiginiz ada göre siteniz.com/install123 cagirarak ikinci adimda yazma izinlerini görebilirsiniz. yazma izni hatalarini giderdikten sonra ücüncü adima gecmeden install klasörünü silebilir veya adini tekrar degisebilirsiniz.
Bu islemlere ragmen yine sorun devam ediyorsa;
config ve img klasörü haricinde prestashop tüm dosyalari ftp'nize yeniden uplad ediniz.
Kolay Gelsin

Merhaba,
sorun yazma izinlerinden değil kontrol ettim ve ayrıca problemin db denmi yoksa yazılımdanmı kaynaklandığınu tespit etmek için 0 kurulum bir prestaya benim dbmi koydum yine aynı hatayı verdi.
Yani sorun databasede ama dbde nasıl bir kayı bu hatayıoluşturur bir türlü çözemedim yani en zoru geldi başıma şuan :)

not presta 1.3.1 kullanıyorum

Soruu hallettim
dbdeki "cart" tablom bozulmuş

bir kaç çözümü vardır ama ben şöyle yaptım
sıfır kurulum bir prestanın cart tablosunu alıp bunun içine koydum.

en iyi SQL düzeltme şeklide odur zaten.. Tabloyu kaldırıp install.sql den gerekli yeri SQL de sorgulatmak

Üst Alt