Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar bu script çok hemde çok ilgimi çekti. şimdi ben bu scripti sadece ürün tanıtımı için kullanabilirmiyim. yani sistemde alışveriş olmayacak.bana yardımcı olurmusunuz
merhaba bende sadece urun tanıtmak için böyle bi taban kullanmak istiyorum satış ödeme ve fiyat bilgilerinin olmasıbu istemiyorum konuyla ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar
Slm stok modunu acıp stok sayısını 0 girin ve stokta yokken sipariş verme yi aktif yapın bu şekilde sepete ekle butonu katalogda pasivize olur ürün detayında ise gözükmez
fakat fiyatı gizleyemessiniz ya 0.00 tl olur yada ürünün gerçek fiyatı gözükür.
[quote="omererkan" post=3009]Slm stok modunu acıp stok sayısını 0 girin ve stokta yokken sipariş verme yi aktif yapın bu şekilde sepete ekle butonu katalogda pasivize olur ürün detayında ise gözükmez
fakat fiyatı gizleyemessiniz ya 0.00 tl olur yada ürünün gerçek fiyatı gözükür.[/quote]
Ömer bey nokta2000 sizemi ait?
Özel görüşmemiz mümkünmüdür.
Prestashop içerik ve özelliği webshop nedeni ile sadece tanıtım amaçlı kullanıma uygun değildir. Tanıtım amaçlı kullanmak için joomla idealdir. Tanıtım amaçlı hale getirmek için birçok dosyanın php kodlarına müdahale etmek gerekirki buda başlı başına bir zahmettir. Ancak joomla ile tanıtım sitesi oluşturabilirsiniz. Admin panelden ürün resmi girersiniz altınada detayları belirlersiniz ve bir tanıtım siteniz olmuş olur.
Kolay Gelsin