Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz

bektas78

Yeni Üye
merhabalar bu script çok hemde çok ilgimi çekti. şimdi ben bu scripti sadece ürün tanıtımı için kullanabilirmiyim. yani sistemde alışveriş olmayacak.bana yardımcı olurmusunuz

Cvp:sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz

merhaba bende sadece urun tanıtmak için böyle bi taban kullanmak istiyorum satış ödeme ve fiyat bilgilerinin olmasıbu istemiyorum konuyla ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Slm stok modunu acıp stok sayısını 0 girin ve stokta yokken sipariş verme yi aktif yapın bu şekilde sepete ekle butonu katalogda pasivize olur ürün detayında ise gözükmez

fakat fiyatı gizleyemessiniz ya 0.00 tl olur yada ürünün gerçek fiyatı gözükür.

tamamen ortadan kaldırma şansımız yomu hocam ?

product, product-list, product short tpllerini ( temanın içinde ) editleyerek ürün fiyatı sepete ekle kalkar.

[quote="omererkan" post=3009]Slm stok modunu acıp stok sayısını 0 girin ve stokta yokken sipariş verme yi aktif yapın bu şekilde sepete ekle butonu katalogda pasivize olur ürün detayında ise gözükmez

fakat fiyatı gizleyemessiniz ya 0.00 tl olur yada ürünün gerçek fiyatı gözükür.[/quote]

Ömer bey nokta2000 sizemi ait?
Özel görüşmemiz mümkünmüdür.

Prestashop içerik ve özelliği webshop nedeni ile sadece tanıtım amaçlı kullanıma uygun değildir. Tanıtım amaçlı kullanmak için joomla idealdir. Tanıtım amaçlı hale getirmek için birçok dosyanın php kodlarına müdahale etmek gerekirki buda başlı başına bir zahmettir. Ancak joomla ile tanıtım sitesi oluşturabilirsiniz. Admin panelden ürün resmi girersiniz altınada detayları belirlersiniz ve bir tanıtım siteniz olmuş olur.
Kolay Gelsin

[quote="LooserJack" post=8597]
Ömer bey nokta2000 sizemi ait?
Özel görüşmemiz mümkünmüdür.[/quote]

info@divitcreative.com adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Üst Alt