Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sepete Fazladan Ürün Ekliyor

polidol

Yeni Üye
Merhaba

Ben PrestaShop 1.4.3 versiyonunu kullanıyorum sepete ürün eklendiğinde farklı birkaç ürün daha atıyor sepete bu bazen fazladan tek üründe oluyor farklı birçok üründe oluyor önbellek kullanıyorum sıkıntı acaba bundan dolayı mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

önbellek dediğiniz nedir ayrıca sepete ürün ekleme tamamen tarayıcı taraflı bir olaydır. Farklı tarayıcı ve başka bir pc den deneyebilrmisiniz?

Benimda basima geldi. Örnegin topseller slide modulü sepete ürün eklendiginde bisürü ürün ekliyor. Modulü kaldirinca sorunda kalkiyor. Eklsdiginiz uyumsuz modulleri inceleyin

Merhaba,

Önbellek kullanımı açık şekilde bu yüzden olabileceğini düşünüyordum. Modülün uyumsuzluğunu nasıl anlayabilirim? Sayfayı ilk açtığımda ürün ekle dediğim zaman ekstra bir ürün ekliyor ekstra ürünü silip veya sepeti boşaltıp tekrar sepete at dediğimde sorun olmuyor.

www.s e v g i l i n e y o l l a . c o m

Merhaba,

Önbellek kullanımı açık şekilde bu yüzden olabileceğini düşünüyordum. Modülün uyumsuzluğunu nasıl anlayabilirim? Sayfayı ilk açtığımda ürün ekle dediğim zaman ekstra bir ürün ekliyor ekstra ürünü silip veya sepeti boşaltıp tekrar sepete at dediğimde sorun olmuyor.

www.s e v g i l i n e y o l l a . c o m

Senin bilgisayarının Javascriptinde sorun var aynı mesajı iki kez yollamış bilgisayarın. üstteki kıısımda aynı mesajdan ikitane var başka bilgisayardan denermisin?

Bu sorunu çözemedim ne olduğunu bile anlayamadım her bilgisayarda aynı sıkıntı oluyor alışveriş yapacakların gözü korkuyor sepete 10 TL lik ürün atıyor sepet toplamı 200 TL oluyor bunu acilen çözmem gerek...

Bahsettiğin sorunu ben ilk kez duyuyorum şahsen. Bu sistemin yaptığı bir durum değil. Sıfırdan bir kurulum yapıp tekrar dene istersen çünkü gerçekten bahsettiğin olayla daha önce karşılaşmadım

Cookie leri sıfırlayınca browser dan hep ekstra ürün atıyor sepete ekle dediğim ürünün yanında fakat ikinci işlemde aynı sıkıntıyı yapmıyor sorunun tam kaynağını çözemedim kurulum yapınca sorun düzelecek mi bunu da kestiremiyorum ne yapacağımı şaşırdım açıkçası sıkıntıyı sizde görebilirsiniz Sevgiline Yolla-Sonu Hep Seviyor Çıkacak!

Üst Alt