Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Shop sistemlerin olmazsa olmazi

McDaim

Yeni Üye
Bana göre shop sistem veya ticaret ile ugrasanlar icin cok önemli olan katalog modulü blocknovapdf modulü ektedir.
Kurulumu biraz mesakkatlidir. Öncelikle bu modul icin admin panelinizda tab olusturmaniz gerekmektedir (örn. Katalog, fiat listesi vs.)
Bu modul saniyorum su anda ücretli olarak satilmaktadir. Ancak biz üyelerimize özel ücretsiz olarak paylasmaktayiz.
Ekte katalog modulü ve kurulum dosyasi (ingilizce)
Not: lütfen kurulum hakkinda soru sormayin. Deneyerek kurmaniz gerekmektedir. Bende uzun ugraslar sonucu kurdugum icin kesin olarak adim adim anlatamam.
katalog dosyasi modules/blocknovapdf/files/xxxxxxxxxx.pdf olusturmaktadir. Yani kataloga vereceginiz link
siteadi.com/modules/blocknovapdf/files/_xxxxxxxxxx.pdf seklinde olacaktir. xxxxxx örnek olarak verilmistir. katalog dosya adi rakamlarla sistem kendisi olusturmaktadir.
Kolay gelsin

Cvp: Shop sistemlerin olmazsa olmazi

Değerli paylaşımın için teşekkürler Ahmet.. Pek çok kişi faydalanacağına eminim

Vmaster hocam sizden acil yardım bekliyorum ben siparşi sonlandırmadaki adım da adresler ve nakliye bçlümünü kaldırmak istiyorum ve kargo bölümünü komple kaldırmak istiyorum.yani sepetim bloğunda hiç görünmesin.lütfen cvb beklioyorum.ve bu dolar ve euro bloğunu nasıl koyabilirim. saygılar

modüllerden döviz bloğunu geri ekleyebilirsiniz. İstediğiniz sistemi önümüzdeki hafta içinde hazırlayıp yayınlayabiliriz diye umuyorum şu an için 1.4.4 TR çalışması tamamlanmak üzere Bitiminden sonra bu konuda düzenlememiz olacak..

peki şöyle bir çalışmanız var mı şimdi ben oyun silkleri satacağım için genellikle cod oluyo benim işim müşteri ürünü satın aldığında cod otomatikman müşteriye gitsin buna benzer bi çalışmanız var mı.Çok soru soruyorum kusura bakmayın.

modüllerimin arasında döviz bloğunu bulamadım varsa sizde rar ya da zip olarak ekleyebilir misiniz bu sayfaya rica etsem hocam.

orjinal dosyayı tekrar indirim blockcurrencies i kullanabilirsiniz.

Eğer isterseniz önceki mesajınızdaki eklentiyi ücretli olarak yazıp teslim edebiliriz.

tam bir fiyat alabilir miyim hocam.

iletişim kısmından yazarsanız sevinirim

Üst Alt