Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sipariş mailini alamıyorum

Cvp: sipariş mailini alamıyorum

[quote="McDaim" post=12540]Aksam saat 19:00 dan sonra bakalim.
Not: MSN adresimi verdigim arkadaslar. Lütfen bana reklam maili yollamayiniz. Maalesef günde onlarca reklam maili aliyorum ve bu bana is ve zaman kaybi meydana getirmekte, gereksiz maillerle posta kutum sismekte ve ayrica genellikle uluslararasi iletisimde oldugumda bazen önemli mailler bu reklam mailleri arasinda cöpe gitmektedir. Reklam maillerini spama ekliyorum. Bilgilerinize.
Not 2.Reklam veya mail gönderilen alicilarin istegi disinda veya herhangi bir sekilde mail alma (newsletter) talebi olmadigi halde mail gönderimi yasal olarak suctur ve bilisim suclarina girmektedir ve cezai sorumlulugu bulunmaktadir. Eger sitenize üye olan bir ziyaretci newsletter secenegini isaretlememisse bu üyenize reklam maili (newsletter gönderimi) yasal olarak yasaktir.
Tesekkürler[/quote]

Sizde eklerseniz sevinirim ,bazen karşılıklı eklenmeyince kabul edilmiyor, sertandaloglu(et) daloglubilisim.com

Siparis maillerinin site sahibine gelmemesi sorunu:
modules/mailalerts/mails klasöründe eger tr klasörü yoksa en klasörünü masaüstüne indirin. Bu klasüre tr olarak degistirin, bir html veya tex editör ile ingilizce olan kelimeleri türkce olarak tercüme edip degistirin. kaydedip klasörü modules/mailalert/mails klasörüne geri yükleyin. Bu sekilde site sahibine siparis maili gelecektir.
Kolay Gelsin

[quote="McDaim" post=12554]Siparis maillerinin site sahibine gelmemesi sorunu:
modules/mailalerts/mails klasöründe eger tr klasörü yoksa en klasörünü masaüstüne indirin. bir html veya tex editör ile ingilizce olan kelimeleri türkce olarak tercüme edip degistirin. kaydedip klasörü modules/mailalert/mails klasörüne geri yükleyin. Bu sekilde site sahibine siparis maili gelecektir.
Kolay Gelsin[/quote]

Evet Ahmet beyin ilgisine öncelikle teşekkür ederim , dediklerini aynen yaptım ve 1 dk içinde sorunum çözüldü ,daha önceden de söylemişti ancak ben yanlış yere baktığım için tr klasörü var demiştim , ancak modules/mailalert/mails klasöründe tr yok , aynen denileni yapınca çözüldü sorun . Çok teşekkür ederim kendisine saygı ve sevgilerimle... Sertan Daloğlu

aylardır presta kullanıyorum bir çok forumda aynı sorun vardı duzeltemiyorduk sayenizde duzeldi çok saolun büyük bi sıkıntıdan kurtuldum :)

Posta alanı:

Tam etki alanı adı (boş siz bilmiyorsanız tutmak)
SMTP server :

IP veya server adı: (örnek:smtp.benimdomain.com)
SMTP kullanıcı :

Gerekmiyorsa boş bırakınız
SMTP şifre :

Gerekmiyorsa boş bırakınız
Şifreleme :

Şifrelenmiş rapor kullanılır
Port :

Kullanılacak port numarası:

bunları nasıl dolduruyoruz

Arkadaşlar Sorun çözüldü diyorsunuz da , test maili geliyor okey , ama müşteri ürün satın aldığında mail yine gelmiyor , müşteri mesaj attığında geliyor , mail şablonlarıda çalışıyor ama ürün satın aldığında ürünle ilgili mail hala gelmiyor, sizde bu düzeldimi ? bu mail olayı hep sorun oldu prestada.

mail olayı genelde sunucu kaynaklıdır aslında yada ayar eksikliği SMTP ayarları tam ve mail klasörü tamsa sorun olmaz genelde

mail olayı genelde sunucu kaynaklıdır aslında yada ayar eksikliği SMTP ayarları tam ve mail klasörü tamsa sorun olmaz genelde

sadece yukarıdaki arkadaşların ürün geldiğinde mail alıp alamamadıklarını merak ediyorum admin , evt haklısın

Üst Alt