Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sipariş Tamamlama Sorunu

bgrbrk

Yeni Üye
Böyle bir hata alıyorum. Forumda ne okuduysam bu konuyla ilgili denedim fakat yineden olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cvp: Sipariş Tamamlama Sorunu

Posta tasiyici srvislerini ülkelere göre tanitmalisiniz. Türkiye secili olmadigindan tasiyiciyi yok diyor

Hocam onuda denedim ama başarılı olamadım zannediyorum biraz karışık geldi. Ülkeler arasında Türkiye var tanıtırkende Türkiye olarak tanıttım ama biryerde hata var zannediyorum tam olarak nasıl yapıyoruz..

Uzakten ne diyeyim bilemiyorum ki. Tasiyiciyi, kiloya göre fiyatlandirmayi, vergi oranlarini vs tamamladiysaniz calismasi gerek.
Yada profesyonel destek alin. Bu hususta wMaster arkadasimiz ile görüsebilirsiniz.

Tamam hocam teşekkür ederim. vMaster arkadaşımız gelene kadar bekleyeceğim..

info@presta-tr.com msn'dende ulasabilirsiniz kendisine. Yanliz ilk iletisimde profesyonel destek almak istediginizi belirtiniz. :)

Çok teşekkürler Hocam. Allah razı olsun..

Sizdende. Yanlis anlamayin. Hemen baska tarafa salliyor diyede düsünmeyin lütfen. Bir cok arkadasa yardim etmek icin cok geceler sabahlamisimdir. Bakmayin siz forumda ahkam kestigime. Inanin benim bilgilerimde cok sinirli. Yani göründügü kadar bilgili degilim. Bir cok meselede tahmini yanitlar veriyorum sans eseri cogu tutuyor. Benimde cok sorunlarim var sistemimle ilgili ama yardim edebilecek bi allahin kulunu bulamiyorum :)
Yeri gelmisken sunuda söylemeyi zaruri görüyorum. Sizi tenzih ederim. Ancak daha öncede dedigim gibi cok geceler yardim etmek icin sabahladim, elime gecirdigim ilgin modul, tema ne varsa hep paylastim. Bri vatandastan bir tema istedim, vatandas gidis o gidis. Aslinda tema önemli degil. Bende bir kamyon var. Arsivimde bulunsun istedim ama vatandas hemen isin menfaatine kayiyor. Bu gibi durumlar maalesef beni forumdan sogutuyor.

Hocam size pm yolladım kontrol ederseniz sevinirim..

PM'nize yanit verdim. Yanitim önceki iletim gibidir

anladım hocam bunu okumamıştım pm'i yollarken çok iyi anlıyorum sizi yardımlarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederiz..

Üst Alt