Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

site aramalarda bilgim değişik cıkıyor

poyraz

Yeni Üye
merhaba admin sende olmasan ne yapardım bilemiyorum bi ricam olucak senden yardımcı olursan sevinirim size göndereceğim resimden belli oldugu gibi bir sıkıntım var ben sitemin ismini yazıyorum mesela ilginchediyem.com arama sonuclarında söleyazı cıkıyor bunu düzenlemem gerek yardım lütfen Ekli dosyayı görüntüle 102

Bu genel olarak herkesin basindaki bir olay. Seo meta tag düzenlenmemis linklerde google bot (spyder) index sayfasinda buldugu texleri alir. meta taglari tek tek elden gecip anahtar kelime ve iceriklerin düzenlenmesi gerekmektedir.
Kolay gelsin

genelde bu bilgileri ana sayfadaki kelimelerden alabiliyor. resimdede öyle bir durum olmuş sanırım

seo ayarlarından meta tag düzenlemeleri yaptım ama olmadı aslında benim söle bir sorunda var mesela benim sitemin adı ilginchediyem ben googleye ilginchediyem yazıyorum cıkmıyor ama ilginchediyem.com yazınca cıkıyor cıktıgı andada gönderdiğim resimdeki gibi cıkıyor bunu düzeltmem gerek arkadaşlar acil yardım istiyorum lütfen

tüm meta açıklamaları doğru bir şekilde girmişsiniz 1 hafta içinde google da istediğiniz gibi gözükecektir.

En başta bu meta bilgileri girilmemişti sanırm o yüzden google seo için site içindeki kelimeleri çekmiş sanırım

çok teşekkür ederim admin ilgin için inşallah düzelmiştir çok sağol yardım için

Üst Alt