Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sitem Google da görünmüyor!

hlterdgn

Yeni Üye
Merhabalar

Sitemi kuralı neredeyse iki ay olacak.Gerekli olan ne varsa sitenin google entegrasyonu için (google html kodu dahil) yaptım.Ama bugün bile aradığımda arka sayfalarda dahil hiç bir yerde sitemin adı geçmiyor.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Bu arada sitem Turkish The Light - UK

Merhabalar

Sitemi kuralı neredeyse iki ay olacak.Gerekli olan ne varsa sitenin google entegrasyonu için (google html kodu dahil) yaptım.Ama bugün bile aradığımda arka sayfalarda dahil hiç bir yerde sitemin adı geçmiyor.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Bu arada sitem Turkish The Light - UK

google web master tools kullanarak sitenizi ekleyin orda hatanın kaynağı çıkacaktır.

Ayrıca robots.txt yi bulunmasın bir süre FTP de

Su sekilde arayiniz
site:turkishthelight.com
ayrica siteniz googlede gözüküyor. Su an mevcut 45 linkiniz indeklensmis durumda

Admin,Mc Daim

Yardımınız için teşekkür ederim.
Mc Daim dediğin gibi aratınca şu an için 5-6. sayfalarda çıksam bile Google'a entegre olduğumu gördüm.Sanırım ilk sayfalarda çıkmam için biraz zaman ve daha çok çalışmaya ihtiyacım var.

Sorun çözülmüştür

Tekrar Teşekkür ederim.

Googlede ön siralara cikmak icin özellikle SEO yani anahtar kelime vs düzenleme cok önemlidir, Bunun yaninda kaliteli sitelerden backlink almak (Ücretli ve alakasiz sitelerle sahte backlinkler negatif etki etmektedir), sitenizin kalite ve ziyaretci yogunlugu, sitenizin kidemi (yasi, kac yildir online olmasininda etkisi büyüktür)
Ancak özellikle meta detaylar cok ama cok önemlidir.
Yukarida acikladigimiz calismalar isiginda Pagerank artirimina bagli olarak siteniz ön siralara cikmaya adaydir.
Pagerank testinizi bu linkten yapabilirsiniz Google Pagerank Update und Backlink Update Historie

Çok teşekkür ederim McDaim yardımın ve açıklamaların için.

Üst Alt