Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sitemize Ne Eklemeliyiz - Neye Ağırlık Vermeliyiz

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhaba,

Başlıktada belirttiğim gibi sitemize ne eeklemeliyiz dışardan bakıldığında ne olması gerekir anasayfada ne görmek istersiniz?

İlginize teşekkürler

Cvp:Sitemize Ne Eklemeliyiz - Neye Ağırlık Vermeliyiz

Prestashop ile yapılmış bir kaç sitenin görüntüsünü verirseniz en azından siteye giren kişi Presta'nın (şayet bilmiyorsa) ne olduğunu anlar. Bence görsel açıdan çok daha iyi olur.

Özellikle de SERVİSLERİMİZ kısmının bulunduğu yere yanyana 3 presta görüntüsü yerleştiriverin. Presta Demosunu özelikle vurgulamış olursunuz, üye olmayan biri ne olduğunu görerek tıklar.

ayrıca siteye google veya benzeri yerlerden reklam alırsanız,katkıda bulunmak adına ben bir üye olarak desteğe her zaman açığım. önemle duyurulur.

Kolay gelsin...

Cvp:Sitemize Ne Eklemeliyiz - Neye Ağırlık Vermeli

Varsa sizlerden site daha öncedende eklenen siteleri koyacağım sizlerdende bi kaç site verirseniz servislerimiz yerine koyabilirim.

Google reklamı iyi olacağını sanmıyorum. bu tip bir destek sitesinde eğer. doğuş aşamasında olan bir sitede google reklamı kötü sonuçlar doğurabilir.

sizlerden referans demo site örnekleri ve google reklamı ile ilgili düşüncenizi bekliyorum.

ilginize teşekkürler.

Aşağıda Yabancı Presta Örnekleri Var:
http://www.presta-tr.com/haberler/1-son-haberler/67-prestasho-altyapili-siteler-yabanci.html

Özellikle de SERVİSLERİMİZ kısmının bulunduğu yere yanyana 3 presta görüntüsü yerleştiriverin. Presta Demosunu özelikle vurgulamış olursunuz, üye olmayan biri ne olduğunu görerek tıklar.

Üst Alt