Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz...

celebi

Yeni Üye
6 aydır yayında olan sitemiz hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyoruz...

El Emeği Pazarı Satış Platformu

www.elemegipazari.com

EPb.jpg

Cvp: Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz...

Aslında sadece ürün eklenmiş. Tema ve İçerik de de geliştirmeler yapılabilir. Renk ve Fontlarda değişiklik yaparak sitenizin görselini güçlendirebilirsiniz.

Cvp:Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz...

Sitenizde prestashop'un gayet sade ve olağan özelliklerini kullanmışssınız. Ekstra çaba gerektiren herhangi bir özellik gözüme çarpmadı.

Elinize sağlık.

airforcetr yazan:
Sitenizde prestashop'un gayet sade ve olağan özelliklerini kullanmışssınız. Ekstra çaba gerektiren herhangi bir özellik gözüme çarpmadı.

Elinize sağlık.

Pretashop default temayı kurmuşsun. extra bi gareye yok ki;

arkadaşım siteni inceledim çok güzel olmuş.Eline sağlık. Yalnız bişey sorcam sol tarafa sık sorulan sorular kutucuğu eklemiş altına msn destek ürünlerimi nasıl satarım gibi bilgiler koymuşsun bunu nasıl yaptın anlatırmısın bana ????

fsariz yazan:
arkadaşım siteni inceledim çok güzel olmuş.Eline sağlık. Yalnız bişey sorcam sol tarafa sık sorulan sorular kutucuğu eklemiş altına msn destek ürünlerimi nasıl satarım gibi bilgiler koymuşsun bunu nasıl yaptın anlatırmısın bana ????

ARAÇLAR/CMS'ye girip "yeni ekle" diyoruz. "meta başlığı" ve "friendly url"yi mutlaka doldurarak, istediğimiz metni veya açıklamayı sayfa içeriğine yazıp kaydediyoruz. CMS'lere eklenen bu bağlantıyı eylemler arasındaki "izle"yle sitemizdeki yayınlanmış haliyle görüyoruz. ve bu sayfanın linkini kopyalıyoruz.

daha sonra "modüller"e gidip "bağlantı kutusu"nu aktif ediyoruz. "konfigure"ye tıklayıp yeni link eklemeye başlıyoruz.

Kutu başlığına "SIK SORULAN SORULAR", ve altına ekleyeceğimiz link başlığını da "yazı" kısmına yazyoruz. kopyaladığımız linki de "yazı"nın "link"ine yapıştırıyoruz.

böylece içeriğini sizin oluşturduğunuz bir sayfaya link verebiliyorsunuz.

harici linkler için sunulan bu modülü bu şekilde de kullanabiliriz..

ilginize teşekkürler.. iyi çalışmalar... :)

Üst Alt