Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sitene Mail Order Formu

istikrar

Yeni Üye
yeni adrese taşınmıştır

www.prestashop1.com

Cvp: Sitene Mail Order Formu

özelden teşekkür ettik ama hala linki göremedik dostum !

Cvp:Sitene Mail Order Formu

göremessin tabi adamın yaptıgı yardımlara kimse sölemeden teşekür edeilmiyrki biizm milletimizde saygı yok ..

Cvp:Sitene Mail Order Formu

Bunlar Çözüm Değil.. İnsanları bu tip kendi sayfanıza taşımaya çalışmaktansa burda gerçekten birşeyler yapmak ve birilerine faydalı olunsun istiyorsanız yazıverin postunuzu editleyip teşekkür edene pm den gönderirim deyin.. olsun bitsin. bu tip şeyleri fazla abartmayın.. ben bugüne kadar Presta için sitem ve prestashop.com da toplam 1600 - 1700 adet cevap yazdım Kimseden de teşekkür beklemedim.. Zamanı geldiğinde bu işten ekmeğimi kazanırım dedim ve bugün bu site kurulduğundan itibaren 3. senesini doldurduğunda bugün pek çok kullanıcı tarafından aranıyor ücretli - ücretsiz destek ve modifikasyonlar hakkında destek vererek yolumuzu buluyoruz. Eğer Buyolda benim gibi biryerlerden başlamak isteyenler varsa scripte "Sprint" yazmasında gelsin sitemizde McDaim Gibi birşeyler yapmaya uğraşsın yeri geldiğinde talepleriniz doğrultusunda sitemizde ücretli sattığımız herşeyden en uygun şekilde faydalanabiliyor olacaksınız. Yönetim alanında tekim McDaim ile 1 kişi kazandık tabiki bu sayı çok güzel sayılara ulaşsa hep beraber kazanır hepberaber geliştirir hem bilgimizi hemde kesemizi dolduruyor oluruz. Kapım bu tip düşünen ve birşeyler yapabilecek herkese açık..

Saygılarımla

Üst Alt