Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

siteyi başka bir siteye taşımak

geceleer

Yeni Üye
selam arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz ben preste shopla bir site kurdum ve presta shop çok hoşuma gitti aynı hostingte bulunan başka bir sitem daha var ve ben bu kurduğum sitemi o diğer siteme taşımak istiyorum ama ne yazıkki siteyi taşıdığımda sadece içerik yanı karma karışık yazılar çıkıyor resimler logolar görüntü falan yok yardımcı olursanız çok sevinirim....... şimdiden çok tşkler

Cvp:siteyi başka bir siteye taşımak

Zaten anlattığın şekilde bir şey yapamazsın daha doğrusu ben anlamadım ne yaptığını ama o öyle olmaz. sen ilk önce diğer site dediğin alanada presta shop kuracaksın sonra diğer sitendeki ürünlerin listesini csv veya normal yolla bu presta shop ile yaptığın siteye aktaracaksın. sonra istediğin gibi düzenle tasarımını.

Cvp:siteyi başka bir siteye taşımak

En iyi aktarım şekli cPanel -> cPanel için komple yedek almak ve yeni sunucuda aynen Restore alanından yüklemektir ancak. Bence phpMyadmin den bir SQL dosyası alıp yeni sunucuda bun u uygulayıp FTPden dosyaları yeni sunucuya aktardıktan sonra, config / setting.inc.php dosyasından yeni sunucu için ayarları yapldığında daha düzgün olarak yapılmış olur.

İyi günler

Üst Alt