Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Slayt Banner Ekleme Yardım

crazyballi

Yeni Üye
Arkadaslar ben prestayı yeni kullanıyorum ve www.ballibilgisayar.com site benim simdi buna slayt modül bir türlü ekleyemedim .tar formatında ekleme yapılabiliyormus.. ben http://www.parsbilisim.com/ daki gibi hatta aynı slaytı kendi siteme eklemek istiyorum bana yardıcı olabilirmisiniz

Cvp:Slayt Banner Ekleme Yardım

sözde destek amaclı bir forum kaç haftadır cevap yok ben kendi kendime çözdüm aynı sıkıntıda arkadaş varsa ballibilgisayar@hotmail.com msn mi eklesin yardımcı olayım

merhabalar,

http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=140

bu dosyayı FTP den modules dizinine atın ve konfigüre ekranından resim ve linklerinizi ekleyebilrisiniz.

iyi günler

dosya virüslüü

Dosya Güncellenmiştir. (Virüsten arındırıldı)

bu modulu nasıl kurabilirm gtp d modules klasorune bannerslayt diye bi klasor actım onun icine dosyaları attım fakat admin panelinden bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

klasör ekleyip upload etmeyin. Direk içerisindekini atın. Ve Upload ettikten sonra bakın aynı klasör adının içinde aynı adda php dosyası olması gerekli. kontrol edip tekrar upload edin sorun çözülmez ise buradan tekrar yazın.

iyi günler

modülü yükledim gayet güzel bir şekilde çalışıyor ama bir sıkıntı var modül orta alana biraz küçük geldi bunu genişlik olarak nasıl genişletebilirim acaba ?

Modül içerisindeki XML dosyasını incelersen yapman gerekeni anlayabilirsin arkadaşım.
ordaki width değerini yükselterek denemelerde bulun. Sonucu buradan yazarsan sevinirim

iyi günler

Öncelikle merhabalar,
Bu ilk mesajım.Dolayısıyla herkesi selamlıyorum.

Bu modül gayet güzel.Kurdum ancak sayfanın en altında çıktı.Bense en üstte olmasını tercih ederim.Bunu nasıl yapacağım?

Admin panel / modüller / pozisyonlar ekranından sıralamayı değiştirebilirsiniz

iyi günler

wMaster yazan:
Admin panel / modüller / pozisyonlar ekranından sıralamayı değiştirebilirsiniz

iyi günler

Değinizi yaptım istediğim gibi oldu.Teşekkürler..

bu modül 1.3.1'e gider mi ?

Cvp: Slayt Banner Ekleme Yardım

presta Version 1.3.1.1 'e Modülü yükledim kurdum ama resimleri yüklediğimde bu yazı ile karşılaşıyorum..
Unable to write to the editor file.

Cvp: Slayt Banner Ekleme Yardım

tüm modül klasörlerinin içerikleri 777 olmalıdır

Üst Alt