Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Slaytlı Banner v0.9

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Bu modül sitenize Slaytlı bir banner alanı oluşturur. Resimlerinize link ve yazı ekleyebileceğiniz bu modül ile

Sitenize canlılık katabilirsiniz.
Slaytl___banner.JPG

Download: Slaytlı Banner v0.9

Güncel Versiyon:

Download

Cvp:Slaytlı Banner v0.9

merhaba, bu modülü yükledim ama bannera ürün nasıl ekliyeceğiz? Yönetim panelinde aradım bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Modulun içinde image veya img diye dosya olması gerek. Onun içindeki resimleri değiştir.

banner_images dosyasının içeriğinden resimlerinizi düzenleyebileceğiniz gibi, data.xml dosyasından da yazıları düzenleyebilirsiniz..

teşekkürler

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun arkadaşlar...

arkadaşlar bende slaytlı banner yaptım ancak özel ürünlerin altında çıkıyor yukarı nasıl alacam
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

öncelikle Prestashop Paneline girip MODÜL sekmesini Tıkla
Modül Sekmesinin 1 Satır altında Sol tarafda Pozisyonlar sekmesini tıklıyarak içinde gir ve orada Modülünü göreceksin ve yanındaki aşağı yukarı oklarına basarak aşağıya yada sayfanda yukarıya taşıyabilirsin.

ejder80 yazan:
arkadaşlar bende slaytlı banner yaptım ancak özel ürünlerin altında çıkıyor yukarı nasıl alacam
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

hocam bende yeni keşfettim bunu.

Şimdi orta kutuda çıkma kriteri var. En son aktif ettiğiniz modül en sonda çıkıyor. Bu sebeple siz ortadaki diğer modülleri pasif ediniz, Slaytlı banner en üste çıkmakta . Daha sonra tekrar özel ürünleri v.s aktif ettiğinizde slaytın altına yerleşiyor otomatik olarak.

ilk modul yukleme denemem. bir cok arkadas gibi bende modul yuklemede takildim.

Takildigim nokta, Modulu zip dosyasindan cikardiktan sonra icerisindeki klasoru /modules dosyasinin icine atiyorum. buraya kadar hersey tamam.

Daha sonra Modulun kurulumunu yapmak uzere yonetim panelinden Modullere giriyorum. Fakat Ftp ye yuklemis oldugum bu modulu hic bir sekilde burada gorememekteyim dolayisi ilede kuramiyorum.. yada farkli bir isim ile mi panelde varda ben farkindami degilim ?

Ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler. Bu siteye bugun uye oldum sistemide bugun kurdum. harbiden oldukca guzel. emegi gecen herkeze tesekkurler

troya yazan:
ilk modul yukleme denemem. bir cok arkadas gibi bende modul yuklemede takildim.

Takildigim nokta, Modulu zip dosyasindan cikardiktan sonra icerisindeki klasoru /modules dosyasinin icine atiyorum. buraya kadar hersey tamam.

Daha sonra Modulun kurulumunu yapmak uzere yonetim panelinden Modullere giriyorum. Fakat Ftp ye yuklemis oldugum bu modulu hic bir sekilde burada gorememekteyim dolayisi ilede kuramiyorum.. yada farkli bir isim ile mi panelde varda ben farkindami degilim ?

Ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler. Bu siteye bugun uye oldum sistemide bugun kurdum. harbiden oldukca guzel. emegi gecen herkeze tesekkurler

Aynı sorun bendede var listede modül gözükmüyor neden?

Ekliyorum modülü ancak sayfada çıkmıyor neden hiç bilen yok mu?

ARKADAŞLAR BU MODÜLÜN VEYA HERHANGİ BİR MODÜLÜN NASIL YÜKLENECEĞİNİ BİRİSİ ANLATSIN. FTP DEN MODÜL KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATTIĞIMIZ ZAMAN MODÜLLERDE GÖRÜNMÜYOR MODEİL EKLE DEDİĞİMİZDE URL İSTİYOR BUNADA ÖRNEK OLARAK http://www.xxxx.com/modules/bannerekleme.rar diye yaptığımız zaman da yüklemiyor. TAR dosyası şeklinde olması lazım diyor. Lütfen bilgi verin

arkadaşlar birisi nasıl sonradan modül kurulur bunu bir anlatsın bu mu yani prestashop türkiye desteği ?

arkadasım
1) indirdigin klasoru /public_html/modules klasorunun ıcıne at,
2) admin panelinden modüller sekmesinden acılan sayfayda yenı ekledıgın modulu bul ve yukleme ye bas

bu kadar basıt ama anlata bıldımmı bılmıyorum

güzel bir modul.teşekkür ederiz.

yalnız fare ile üzerine gelince arka taraf gri ye dönüyor slide.bunu nasıl engelleriz.ya da bu swf dosyasın fla sı var.yani fla dan mı ayarlanıyor yoksa temadan mı kaynaklanıyor.?

Hala cevap bekliyorum modül sorunsuz yükleniyor ancak anasayfada gözükmüyor.Bilen yok mu?:woohoo:

Sorun çözüldü zate cevaplayanda yok hah.:laugh:

Merhabalar

modülü ile 6 adet resmi ana sayfamda flash şeklinde gösteriyorum.Modül içerisindeki data.xml den resim isimlerini yazılarını ve boyut ayarlarını yapıyorum 540x180 yapmama rağmen boyutları localde sorunsuz çalışıyor ama hosta atınca height 300 oluyor width aynıydı zaten.resim boyutlarım da 540x180.

görünümünde ise boşluk görünüyor alt tarafında.

Soruna bakınız: www.whiterosemarket.com

modüller>>pozisyonlar

slaytlı banneri bul ve yukarı taşı

kolay gelsin

modules/ içine dosyayı attım fakat modlullerde modulu bulamıyorum :S =====???????=======

Üst Alt