Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SLİDE NİN SAYFAYA TAM OTURMASI

antalya_0791

Yeni Üye
ARKADAŞLAR İSTEDİĞİM SLİDE SAĞ VE SOL BLOKLAR GÖZÜKMEYECEK ŞEKİLDE. Bİ TANE İSTEDİĞİME YAKIN BULDUM YÜKLEDM ANCAK SAYFAYA OTURMUYOR. RESİMDE NE DEMEK İSTEDİĞİM GÖRÜKMEKTEDİR. KARGO RESMİ VE SEPET KUTUSUNUN ÜSTÜNDE ARA BUTONUNUNDA ALTINDA TAM SAYFA SLİDE İSTİYORM NE YAPMAM LAZIM BUNU NASIL SAYFAMA OTURTABİLRM

Cvp: SLİDE NİN SAYFAYA TAM OTURMASI

Resim bouytlarini düsürün veya modulün js veya css dosyasindan boyutlarini düzenleyin

hocam resim boyutlarıyla oynarsam slide küçük olur ben büyük istiyorum. sepet ve kargo sagında solunda gözükmesin. slide in altında gözüksünler örnek site vereyim http://www.yenimugecicekcilik.com.tr/
bu sitedeki slide gibi olmasını istyrm

antalya_0791 modüller den slide modülünü bul, manahooks tıkla ordan run live edit ile ana say üzerindeki her modülün yerini değiştirebiliyorsun , ben 14.4. kullanıyorum bu özellik alt sürümlerde varmı bilmiyorum ama gayet pratik bi olay , ama o sepet modülünü mesela alt kısma inermi bilmiyorum denerim şimdi

ayrıca veridğin site açılmadı bende vede o sepeti aşağı alırsan orası boş kalıcak slide boyutlarını ayarlayabilecekmisin?

Evet Looserjack in dediği gibi sol ve sağdaki en üst bloğun TPL dosyasını açıp
Kod:
<br />
ile bloğu yukarıdan aşağıya kaydırabilirsin. br yi birden fazla kullanman gerekebilir

[quote="admin" post=10479]Evet Looserjack in dediği gibi sol ve sağdaki en üst bloğun TPL dosyasını açıp
Kod:
<br />
ile bloğu yukarıdan aşağıya kaydırabilirsin. br yi birden fazla kullanman gerekebilir[/quote]
Düzeltme:

br kodunu / isareti olmadan kullanacaksiniz yani <br> seklinde
veya
<br> bla bla bla <br/> buradaki <br/> satir sonu isaretidir,
php?kod vs vs
kod php vsvs kodu arasina
php?kod vs vs
<br>
kod php vsvs

eklendiginde iki kod arasinda yani sayfada iki kod arasinda bir satirlik bosluk olacaktir.
Her <br> kodu bir satir bosluk acar. acmak istediginiz bosluk ölcüsüne göre <br><br><br> seklinde artirabilirsiniz.
Ayrica <br> kodu tex yazilari hizalamak icinde idealdir. Örnegin;
cayira serdim kilim. tirinirinam yazisinda tirinirinami asagi almak icin
cayira serdim kilim<br>tirinirinam yaptiginizda sayfada gözüken
cayira serdim kilim
tirinirinam
seklinde gözükür
Kolay Gelsin

Üst Alt