Admin panelden değiştirebilirsin.admin panel+pozisyon+modül naklet+ hook içe aktar çubuğundan rightcolumn block+kaydet. Yok ben beceremiyorum diyorsan modulün.php dosyasında
function install()
{
if (!parent::install())
return false;
if (!$this->registerHook('leftColumn'))
return false;
return true;
}
bu kodu bul.
bu kodu
if (!$this->registerHook('rightColumn'))
olarak değiştir.
Kolay Gelsin
Admin panelden değiştirebilirsin.admin panel+pozisyon+modül naklet+ hook içe aktar çubuğundan rightcolumn block+kaydet. Yok ben beceremiyorum diyorsan modulün.php dosyasında
function install()
{
if (!parent::install())
return false;
return false;
return true;
}
bu kodu bul.
bu kodu
if (!$this->registerHook('rightColumn'))
olarak değiştir.
Kolay Gelsin
Bide solda profilimde artist PSci diyor. Ne anlama geliyor acaba. Artistlik falanmi yaptik farkinda olmadan))
Bittiginde paylasirsan deneriz. Ben yeni bir tema buldum ve kullaniyorum. istersen bi incele. Bir iki ufak degisiklikle istedigin sonucu alabilirsin belki
http://nepasun.com
indirme linki: http://nepasun.com/presta.rar
Eger bu temayi kullanirsan kurlar modulünü kaldirirsin arama cubugu tam saga gecer.
Sende sabahcisin galiba. Bana yüklü bir vergi cikti stresten uyuyamadim. Birazdan yataga gidecem. Belki uyurum. Aksi gibi yarin pazartesi. Büroyuda erken acmam gerek.Heralde koltukta uyuklarim bugün.
Valal ben aynı kanıda değilm hocam Admin beyler uykuda bak biz bu saatte sabahın 5 :d de mesaideyiz halaTam incelemedim ama eger kurlar,diller ve arama cubugu blok olarak siralanmiyorsa admin panelden siralamasi degisebilir. Blok ise kodlara müdahale edilerek yerlerinde degisiklik mümkün kanimca.Belki admin beyin fikri vardirda saatlerce dosyalarin icinde bogulmayiz.Okursa fikirini söyle blki
secenekten secmiceksin modulü. Ordan secersen kapali cikiyor.
moduller-pozisyon-modul naklet. nakledecegin modulü burdan sececeksin