Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM

msg

Yeni Üye
ARKADAŞLAR LİVEZİLLA YI YÜKLEDİM. SAĞLIKLI OLARAK ÇALIŞTIRDIM. FAKAT SOL MENÜYE ÇIKTI BUNU SAĞ MENÜYE NASIL ALABİLİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM

Admin panelden değiştirebilirsin.admin panel+pozisyon+modül naklet+ hook içe aktar çubuğundan rightcolumn block+kaydet. Yok ben beceremiyorum diyorsan modulün.php dosyasında

function install()
{
if (!parent::install())
return false;
if (!$this->registerHook('leftColumn'))
return false;
return true;
}
bu kodu bul.

bu kodu
if (!$this->registerHook('rightColumn'))
olarak değiştir.
Kolay Gelsin

tamam hocam çok teşekkür ederim. sayenizde hallettim. güzel oldu www.msgdepo.com

McDaim yazan:
Admin panelden değiştirebilirsin.admin panel+pozisyon+modül naklet+ hook içe aktar çubuğundan rightcolumn block+kaydet. Yok ben beceremiyorum diyorsan modulün.php dosyasında

function install()
{
return false;
return false;
return true;
}
bu kodu bul.

bu kodu
olarak değiştir.
Kolay Gelsin

Valla hocam bugün bu konu banada lazım oldu. Ama senin veridğim Paneldeki yönlerde hiç birini bulmadım. Oysa bir ara kurcalarken HOOK görümüştüm am aşimdi hiç bulamdım. Senin verdiğin admin panel+pozisyon+modül naklet+ böyle bir güzergah söz konusu değil bir defa panel içinde si nereyi tarif ettini Klasöelrimi yoksa Admin Panelinden girip bu yönümü bulmalıyız? Anlamadım.

McDaim yazan:

function install()
{
return false;
return false;
return true;
}
bu kodu bul.

bu kodu
olarak değiştir.
Kolay Gelsin

Valla hocam bugün bu konu banada lazım oldu. Ama senin veridğim Paneldeki yönlerde hiç birini bulmadım. Oysa bir ara kurcalarken HOOK görümüştüm am aşimdi hiç bulamdım. Senin verdiğin admin panel+pozisyon+modül naklet+ böyle bir güzergah söz konusu değil bir defa panel içinde si nereyi tarif ettini Klasöelrimi yoksa Admin Panelinden girip bu yönümü bulmalıyız? Anlamadım.

werdiğim kod manuel olarak kodlara müdahale şekli. diğer seçenek admin panelden..

Afedersin. Kücük bir eksiklik yapmisim.
Yönerge su sekilde takip edilecek admin panel+moduller+pozisyon+modül naklet+....... bu sekilde olacakti

iide hocam sorunda bu ya ben verdiğin koordinatları takip ediyorum POZİSYON diye Modüller içinde her hangi bir ayrıntıya rast gelemdim. Bu varsaılandan sorna eklen bir modülmü acaba .?

Benim kullandigim 1.3.1.1 sürümü. Eski versiyonlari bilemiyecegim. Ancak bendeki versiyonda admin panelde modulleri tikladiginda sol üst kösede, pozisyon veya positionen butonu bulunmakta. o buton ile yönergeleri takip etmek suretiyle sol bloktan sag bloga aktarma yapabilirsin. yarin (bugün) resmini adim adim ceker paylasirim

Bide solda profilimde artist PSci diyor. Ne anlama geliyor acaba. Artistlik falanmi yaptik farkinda olmadan :)))

Tmm gördüm doğru yerde ama çok tepeye ve minik konmuş bir buton bu yaa.. bende nerlerde aradım şunu ..

McDaim yazan:
Bide solda profilimde artist PSci diyor. Ne anlama geliyor acaba. Artistlik falanmi yaptik farkinda olmadan :)))

:laugh: bende ARTİSTİM meraklanam ama sendeki karizmada bizde yok hee :D
Tamam dendim oldu sanırm ama ben tema yazdım kendim baya cırladım bakalım bir kaç ayrıntısı kaldı. Canlısını değil ama resmini koyarım belki siteye. Tam çalışsında . İşte orda modulerin yerleri için lazımdı bu konu bana .Birde Arama motoru çok ortada kalıyor. Kaldırmasam ordada Para kurların üzerine geliyor bir kısmını kapatıyor. onu kaldırmak durumda kalıyorum bi Tam SAĞ köşeye gönderemdik gitti .

Bittiginde paylasirsan deneriz. Ben yeni bir tema buldum ve kullaniyorum. istersen bi incele. Bir iki ufak degisiklikle istedigin sonucu alabilirsin belki
http://nepasun.com
indirme linki: http://nepasun.com/presta.rar
Eger bu temayi kullanirsan kurlar modulünü kaldirirsin arama cubugu tam saga gecer.
Sende sabahcisin galiba. Bana yüklü bir vergi cikti stresten uyuyamadim. Birazdan yataga gidecem. Belki uyurum. Aksi gibi yarin pazartesi. Büroyuda erken acmam gerek.Heralde koltukta uyuklarim bugün.

Hocam, dediğin yerdeyim ama bu bölümdeki hiç bir modül fonksiyonları çalışır değil hepsi resimdeki gibi kilitli, tıklanmıyor yani.. Local Hosttaki denme sunucumada baktım aynı durumda.. Nedir bunun Krameti Alameti :)
modller.jpg

Tam incelemedim ama eger kurlar,diller ve arama cubugu blok olarak siralanmiyorsa admin panelden siralamasi degisebilir. Blok ise kodlara müdahale edilerek yerlerinde degisiklik mümkün kanimca.Belki admin beyin fikri vardirda saatlerce dosyalarin icinde bogulmayiz.Okursa fikirini söyle blki

McDaim yazan:
Bittiginde paylasirsan deneriz. Ben yeni bir tema buldum ve kullaniyorum. istersen bi incele. Bir iki ufak degisiklikle istedigin sonucu alabilirsin belki
http://nepasun.com
indirme linki: http://nepasun.com/presta.rar
Eger bu temayi kullanirsan kurlar modulünü kaldirirsin arama cubugu tam saga gecer.
Sende sabahcisin galiba. Bana yüklü bir vergi cikti stresten uyuyamadim. Birazdan yataga gidecem. Belki uyurum. Aksi gibi yarin pazartesi. Büroyuda erken acmam gerek.Heralde koltukta uyuklarim bugün.

Valla ½80 ni bitti. Bakalım kısmet zaten kendi alışveriş iş yerimiz için kuruyorum kozmetik bujiteri ve iç giyim üzerine bir iş yerimiz varda oraya konsepte uygun tasarım hazırlıyorum Aslıdna pekte scriptten eser kalamdı ya :D kimse bu benimdir diyemicek Ama tabanı Presta üzerine inşaa edilmiş yeni görünümlü bir Script oldu denilebilir.
Bakalım tamalıyım bir kaçta reklam moduleri ekliyim kendimden sonra yayınlıcaz zaten link veririm reklam olmazsa tabiki

secenekten secmiceksin modulü. Ordan secersen kapali cikiyor.
moduller-pozisyon-modul naklet. nakledecegin modulü burdan sececeksin

eger olmazsa diger pratik yolu hangi modulü nakledeceksen o modulün klasöründe o modulün ayni isimde php dosyasi var. o dosyada yukarida verdigim sekilde kodu leftColumn degilde rightColumn seklinde degisirsen modulün saga gecer

McDaim yazan:
Tam incelemedim ama eger kurlar,diller ve arama cubugu blok olarak siralanmiyorsa admin panelden siralamasi degisebilir. Blok ise kodlara müdahale edilerek yerlerinde degisiklik mümkün kanimca.Belki admin beyin fikri vardirda saatlerce dosyalarin icinde bogulmayiz.Okursa fikirini söyle blki
Valal ben aynı kanıda değilm hocam Admin beyler uykuda bak biz bu saatte sabahın 5 :d de mesaideyiz hala :D
Şakası bir yana adminin cevapladığı konulara bir baktımda bu site açıldı açılalı 3 5 taneyi geçmemiş demk ya işileri çok yada bu konuda malumat sahibi değil. yani Gerçek bir Programcı değil. Keyfi gelmiş açmış siteyi eğlence olsu ndiye muhakkak. :) ama kafam kızarsa şimdi ben Alırım sazı elime yeminle her zamn olduğu gibi bir türkü çağırırım. Açarım karşı bir site ve alırım PrestaShopun resmi Disbirütorluğunu . nekadar site varsa böle ilgisizleri temzilerim gider. :) ben sırf Türkiye'de Grafik konulu site bulamdım diye birde yurt dışındada pek önemli bişi bulamamıştım, çok kızdım hemen kendim bir tane GRAFİKERİZ:COm diye site kurudm Türkiyenin ilk Grafik sitesidir ama acami adminlerim yüzünde ilgisizlikten kapandı gitti. Hocam ben herşeyi laiği ile yapılması taraftarıyım herşey paylaşıldıkça güzeldir. Bizde bilgilerimzi paylaşmayı seviyoruz Ama HAK EDENLERLE ! bizim bilgimiz satılık değildir, ama hak etmeyenede verilmez işte .
Uzun uzadıya anlatmaya gerk yok , kafam kızarsa sigaramı yakacak çakmağı masamın üzeridne görmiyim kalkarım fabrikasını kurarım k bunu yapacaktagüçteyim.

McDaim yazan:
secenekten secmiceksin modulü. Ordan secersen kapali cikiyor.
moduller-pozisyon-modul naklet. nakledecegin modulü burdan sececeksin

Tmm buldum hocam , ama bukadarda olamzki buton yapıyorlar kimse görmesin diyede alakasız yerde bir açıklamda yok , ya dur hocam ben bun bir KİTAPÇIĞINI çıkartiyimde millete sevaba geçelim. Kullanım klavuzu yazııyım yoksa güzelim script çöpe gidecek D:

Üst Alt