Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SotEW's Adds - V0.4

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Sitenizde her kısımda reklam koyabilmek ve yönetebilmek için geliştirilmiş en iyi modül.
Türkçeleştirildi.

Dosya: SotewsAdds

sotewsaddsv04rw9.jpg

Cvp:SotEW's Adds - V0.4

evet bu güzel modülü türkçeleştirdiğiniz için ellerinize sağlık... Bu modülde şöyle bir sıkıntı mevcut aynı anda bölmelerden birine sadece tek reklam koyulabiliyor acaba bu reklam sayısını artırmak mumkun mu

elinize sağlık... gerçi daha incelemedim fakat benim sotews de bir sorunum var..

üst header a flash eklediğim zaman iexpl.7 de göstermiyor.. firefoxda görülüyor..
forumda bir arkadaş olayı çözdü iki browser de de görülmeye başladı fakat bu kez sol bölüme

flash eklendiiği zaman sayfada her şey yerinden kayıyor ..düzen bozuluyor.. aynı düzeni geri getiriyorum flashları siliyorum bu kez kategoriler içeri sayfada kayboluyor..
bu konuda bilgisi olan varmıdır..

Bu modülde şöyle bir sıkıntı mevcut aynı anda bölmelerden birine sadece tek reklam koyulabiliyor acaba bu reklam sayısını artırmak mumkun mu?

1'den fazla banner ekleyebilir miyiz ? Nasıl ekleyebiliriz arkadaşlar ?

ikidolar yazan:
1'den fazla banner ekleyebilir miyiz ? Nasıl ekleyebiliriz arkadaşlar ?

peş peşe eklemelerde ekleyeceğiniz HTML dosyasından yapmalaısınız haricinde dört bir köşleye saten ekleme yapabiliyosunuz. modülü kurup konfigüreye basın..

iyi günler

Merhaba,

Modülü yükledim ama resim görünmüyor .resim yerine yol için baktıgımda - modules/sotewsadds/files/Left görünmekte yardım lütfen.

Hiçmi yardım edecek kimse yok forumda ?

Siteni buraya yaz sürümünü bildir bi bakıyım

http://www.maltepedigiturk.com/shop/

1.2.5 sürüm sag ve sol altta kutu içerisinde çarpı olarak .görünmekte.

www.scriptsdownload.org adresine gir oradaki sotew's add reklam modülünü indir. Prestashop Modüller kısmından indirebilirsin. Eski modülü sil bunu ftp ne at yazma izni ver. Daha sonra presta shop dizinindeki img klasörünüde kontrol et yazma izni varmı diye. Sorunsuz çalışıyor yine olmazsa bildir

Hertelden yazan:
www.scriptsdownload.org adresine gir oradaki sotew's add reklam modülünü indir. Prestashop Modüller kısmından indirebilirsin. Eski modülü sil bunu ftp ne at yazma izni ver. Daha sonra presta shop dizinindeki img klasörünüde kontrol et yazma izni varmı diye. Sorunsuz çalışıyor yine olmazsa bildir

aynısını yaptım sonuç aynı file içerisine atıyor yuklemiş oldugum resim vs.. yine görünmedi.

Kurulum yaparken dosyalara yazma izni vermişmiydin ??? Modül de herhangi bir sorun yok Çalışıyor denedim ve bazı sitelerde kullanıyorum.

Evet host firmam ile de görüştüm yazma izinlerinin oldugunu belirtti.Ayrıca yazma izni olmazsa files klasörüne yukledigim resmi atarmı acaba ?

Profilimden msn mi ekle bi bakıyım sorununa

Üst Alt