Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sotewsadds

gilter74

Yeni Üye
MERHABA,
bu reklam modülünde anasayfaya çok güzel swf reklamlar ekleyebildim.ancak bunu değiştirip yerine başka 1 swf eklmek istediğimde hep eskisini çıkartıyor yeni veya yenilerini kuramadım.modülü kaldırdım yenden kurdum,swf nin htmlsi ile oynadım ölçülerini değiştrdim yine olmadı,izinlerini kontrol ettim olmadı.hatta swf yerne resim bile yüklmeyi dendiğimde hiç 1 sey göstermedi bu seferde.bilemiyorum neden oldugunu .yardım edebilecek ve konuya hakim olan varsa bu modül çok güzel 1 taşla 5 kuş vurulabiliyor ancak yüklediğimiz dosyaların üzerine başkalarını eklediğimizde şimdiden teşekkür ederim

Cvp: sotewsadds

Bu problemin sebebi modules/sotewsadds klasörü 777 izni verilmiş ve sizde bu swf dosyasının üzerine yazabilmişseniz geriye kalan tek sıkıntı browserinizde kalan / yüklenen swf hiç değişmez. Browseri kapatıp açarak ve/veya bilgisayarınızı yeniden başlatarak deneyebilirsinz. Bu problem tamamen browser ile alakalıdır. teşekkürler

Cvp:sotewsadds

evet haklısnız olayı çözdüm kuusra bakmayınız "çözüldü" yazamadım dediğiniz gibi teşekkür ederim cevaplaınz için

Üst Alt