Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR

günal

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,
Sitesi için SSL sertifikası alıp, sanal pos ile satış yapan var mı? Bu konuda ne gibi sıkıntılar yaşadınız? İlgi duyan arkadaşlara ne gibi önerileriniz olabilir?

Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR

SSL aldım ve Garanti Sanal Pos'a başvuru yaptım şu anda cevap bekliyorum. SSL ile ilgili küçük bir sorun var onu çözmeye çalışıyorum
Sitenin ismi www.duvarkapla.com

darkman yazan:
SSL aldım ve Garanti Sanal Pos'a başvuru yaptım şu anda cevap bekliyorum. SSL ile ilgili küçük bir sorun var onu çözmeye çalışıyorum
Sitenin ismi www.duvarkapla.com

SSL ne gibi sorun yaşadın arkadaşım birde hangi sertifikayı aldın ? garanti pos onayı alırsan buradan bilgilendirirsen sevinirim.kolaygelsin.

isimtescil.net'ten thawte SSL aldım hosting'im de orda olduğu için biraz mecburiyetten oldu. Sonun giderildi; prestashop panelden SSL kullan dediğimde sitede sepet ve kasaya git linklerine tıkladığımda "Sayfa Bulunamadı" hatası alıyordum. isimtescil.net SSL'i kendisi kurmuştu aradım ve sorunu ilettim çözdüler. Garanti bankasının kurumsal müşterisi olduğumuz için sanırım fazla bir engel çıkarmayacalar diye düşünüyorum.

Merhaba,
2 hafta önce Garanti bankasından sanal pos aldık, tatilde olduğum için biraz geç yazıyorum. Sanal pos alma süresi yaklaşık 1 ay. Öğrenmek istediğini şeyler olursa memnuniyetle cevap veririm.

Üst Alt