Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

T.C. Kimlik Numarası Eklentisi

Cvp:T.C. Kimlik Numarası Eklentisi

Çok teşekkürler uğraşın ve takibin için sizin gibi 2 - 3 tane daha üyemiz olsa çok hızlı yol alacaktır prestashop ilgi ve alakanıza teşekkürler

Çok teşekkur edrim eklenti için oldukça faydalı ve gerekli emeğine sağlık....
bende aranıza yeni katılan bir üyeyim ancak bu konuda nerdeyse hiç site yapımı tecrübem yok:(
ancak bilgisayar bilgimle ilerleyebiliryorum ve sizlerin yardımlarıyla işllah bu konuda bi uzman olma yolunda ilerleyeceğim...

Teşekkürler prestashop Türkiye....:)

bu eklentiyi aynen uyguladım ancak problem oldu modul sayfası tamamen kitlendi yani hiç birsey cıkmıyor sadece modul naklet bunu sebebi ne olabilir acaba??? yardımlarınız bekliyorum

teşekkürler ellerine saglık

elemin yazan:
merhaba arkadaşım umarım problemini aşarız birlikte

modül bölümümü kilitlenme sebebi eklentiden değildir. çünki eklentinin modüllerle ilgisi yok yeni bir modül eklemediysen yahut eklenti dosyalarını ve klasörlerini /modules/ klasörü içine atmamışsan tabiyki.
çünki modules bölümünün kilitlenmesi yada yükle bölümlerinin çıkmamasının problemin kaynağı prestashop uyumlusuz modülün /modules/ klasörü içine atılmasından kaynaklanıyor.

kolay gelsin.

verdiğin bilgi ve ilgin için teşekkur edrim kardesim saol...
ancak modul klasörüne atmadım içinden cıkan anlatımda ne diyorsa aynısını yaptım 3 kez denedim ancak sonuç hep aynı adminden modul e girdiğimde modül bölümü olduğu gibi kayboluyor:( sadece naklet secenegi kalıyor...:(

elemin yazan:
arkadaşım inanki anlam veremedim PrestaShop v1.0 ve PrestaShop v1.1 denemelerini yaptım tamamen sağlıklı çalışıyor eklenti.

belki sendaha önceden bir eklenti yapmış isen veya eklemiş olduğun mudüllerden biri eklentinin değiştirdiği dosyalarda bir değişiklik yapmış ise bu sorunu yaşıyor olabilirsin.

eğer ben uğraşırım vakit ayırabilirim dersen Rar dosyasının içinde Eklentiler.txt dosyasında eklentinin kodlarının hangi dosyalarda ne şekilde yapıldığını anlattım. bu durumlar için. kendin editleme yapabilirsin dosyalarda editleme konusunda tecrübe kazanmış olur ve kendini geliştirebilirsin.

Çok teşekkur ederim gerçektende cok yardımcı oluryorsun...
aynen dediğin gibi tavsiyene uyup yaptım tektek editledim ve suan modul kısmında hiç bi problem yok:) yalnız senden ufak bi yerdım daha rica edebilirmiyim ? (çok oldum galiba)
modul bölümünde tc no cıktı ancak kayıt formunda görünmüyor bunu sebebi tcno.sql phpMyAdmin
den galiba:( sorgulatamadım (bilmiyorum) yardım edebilirmisin acaba?? teşekkur ederimm....

kardesim dediğini bire bir aynısını yaptım ancak söyle bir hata alıyorum?
capture1.jpg

dnemiştim ancak bundan önceki kurulumda denemiştim.
eğer su andaki düzenlemelerimi bozmadan tekrar kurmamın bir yolu varsa yeniden kurabilirim
belkide yaptığım bi hatan dolayı olabilir dediğiniz gibi....
(su anki ayarlarımı bozmadan nasıl düzenleyebirim? cunku oldukça cok ürün eklmesi ve ayar yaptım ve bu ayarlarımı kaybetmek istemiyorum:)

Kardeşim allah senden razı olsun çook teşekkur ederim uğraşın ve emeklerin için sorunum
çözüldü sayende denedim çalışıyor çook teşekkürler...
umarım benim gibi diğer bu porblemle karşılaşan arkaslarımızda bu şeklide çözebilrler problemlerini..
çok teşekkurler çalışmalrında başarılar...

Hocam ben içeriği göremiyorum....

arkadaslar , Bu TC kimlik no eklentisi elinde olan varsa paylasabilir mi acaba.. dosyalar bolumunden aldigim calismiyor da. o yuzden sordum.. (versiyon 1.1.0.5)...

Ayrica T.C. Kimlik Numarası Eklentisi rar dosyasi unrar yapinca bos cikiyor.. site yoneticisinin dikkatine....

teşekkürler emeğinize sağlık

eklentiyi göremiyorum.

Üst Alt