Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Taşıma Sorunu / Tüm Çözümleri denedim olmadı

tatar59

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar bir hosting firmasından hosting kiralıyordum Yetmedi bir sunucu kiraladım. Sunucum acıldı prestashop kurulu bir sitemi yeni sunucuya tasıdım. Sql lerini attım ancak siteye girdigimde beyaz bir sayfa beni karsılıyor. Admin panelindede beyaz bir sayfa var sitede hiç birşey görüntüleyemiyorum. Yeni bir presta kurulumu yapiyorum sorunsuz çalışıyor. daha sonra eksik dosyaları (moduller falan vs..) yeni kurdugum sisteme atıyorum yine sorun yok ancak urunler için sql i yukledigimde yine beyaz bir sayfa kalıyor bana. Nedeni ne olabilir config dosyasından gerekli duzenlemeleri yapiyorum setting dosyasından hata mesajlarını göster dedigimde

Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in /var/www/vhosts/cdomain-adi/httpdocs/classes/Rijndael.php on line 51

böyle bir hata gösteriyor. Çalışan bir sistemden bu dosyayı alıp atıyorum yine bu hata duzelmiyor yardımcı olurmusunuz.

Cvp: Taşıma Sorunu / Tüm Çözümleri denedim olmadı

yazma izinlerini kontrol ettinizmi?

evet hocam yazma izinleri tamamen ayarlı hatta install klasorunu atıp kontrol de ettim hepsi düzgün

Sorun Çözülmüştür sevgili sunucum eksik eklentileri kurmus :)

geçmiş olsun yetişemedik :)

Redhat
Kod:
yum install php5-mcyrpt

Ubuntu
Kod:
sudo apt-get php5-mcyrpt

Üst Alt