Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

TCPDF PDF Fatura uygulaması

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Prestashop içinde gelen fpdf PDF motorunun türkçe karakter problemi içerdiğini hepimiz biliyoruz. Bu dosya içerisindeki talimatlarla kurmuş olduğunuz TCPDF PDF motoru ile bu sorun giderilmiş olacak..

Basar67'ye teşekkürler

zip arşivi içerisinde bulunan Admin klasörünü sisteminizde admin dizinini nasıl değiştirdiyseniz o şekilde değiştirip upload edin.

TCPDF PDF Fatura Uygulaması

Cvp:TCPDF PDF Fatura uygulaması

Siparişlere tıklağığım zaman şöyle bir hata ile kaşılaşıyorum

TCPDF ERROR: Not a JPEG file: /home/eka7a/public_html/img//logo.jpg

SLM - hatayı apaçık vermiş kardeş, img klasöründe logo resmin yok diyor. img klasörüne logo.jpg diye adlandırılmış resim dosyası at sorunun çözülecektir

yoo resim var ana sayfada da görünüyor zaten. olmasa orada çıkmaz

SLM- lütfen iyice kontrol ediniz. farklı uzantıdanda olabilir. belki sizin anasayfada kullandığınız logo.gif veya logo.png dir
logo.jpg olması gerekiyor.

Arkadaşlar bu dosyayı kurulum dosyasına göre birebir yaptım ve sonuç felaket site patladı..Çok acil cevap bekliyorum..
verdiği hata ...

Notice: Use of undefined constant _THEME_PROD_PIC_DIR_ - assumed '_THEME_PROD_PIC_DIR_'

Fatal error: Call to undefined method Tools::gethttphost() in /home/kevserre/public_html/sanalsube/classes/Cookie.php on line 67 bu hatayii veriyooooo

Denenmemiş uygulamalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Sitenizin yedeği varsa ilgili dosyaları geri yükleyin. Pdf uygulaması 1.3.xx versiyonlarda çalışmamaktadır.
Bilginize

Üst Alt