Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Bekliyorum!!!

trepcan

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,

Daha bir sürü yapacak işi var ama amatör bir düşünce ile yola çıkmama rağmen bence presta üzerinde yaptığım bazı modifikasyonlar pek de fena olmadı bana göre. Akıl akıldan üstündür felsefesiyle sizlere de danışmak istiyorum çalışmamı.... Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.
Herkese kolay gelsin.

Link : www.1liradan.com

Cvp:Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Bekliyorum!!!

Merhaba,

Siteniz gayet güzel ama template üzerinde iyi bi çalışma yapmanız gerekli. hazır tema durumunda şu an. komple bi editten geçerse daha güzel şeler çıkarabilirsiniz..

teşekkürler

site mavi tonlara hakim resimler sarı tonlara bence siyah bir tema kullanmalısın.

Teşekkür ederim...elimden geleni yapmaya çalışacağım...

bu nedir böle ya bence hiç güzel durmuo başka bi theme kullanmanı tavsiye ederim. bu theme berbat bişi

tim07z 'ye katılıyorum bence temanı hemen değiştir.Mümkünsede kendi temanı kendin yap. Başarılar..

bence fotoğraflar çok kötü durmuş.
Photshopta arkaları transparan yapsan daha güzel olurdu...

Öncelikle işe ürün resimlerinden başla ve arka planları trasparan veya beyaz yap .
Sitenin mavi tonu ile site background hiçmi hiç uyuşmamış sitene çok daha iyi temalar giydirebilirsin yada bu tonları çok daha fazla açarsan daha iyi olur derim senin için.
Site dizaynı müşteri için çok önemlidir bu yüzden özel ürünler kısmını birdaha gözden geçir ya resim ve butonları dairenin içine al veya daireleri 3 değilde 2 yaparak daireleri büyüt.
Şimdilik bu büyük sonrunları giderip tekrar siteni bizlere sunarsan daha iyi olur.

karusel menudeki ürünleri azalt arkaplanlarını kaybet. onun dısında iyi hoş..

ürünlerin güzel iş yaparsın ucuzda, yalnız daha tatlı renkler kapalı renkler kullanabilirsin, bijuteriye gider bu tarz tema. içerik iyi temanı hemen değiş.

Üst Alt