Cvp:TEMA ÜSTÜ HEADER İCON EKLEYİNCE ÇIKMIYOR
cevabınız için teşekkür ederim ama benim demek istediğim ikonları değiştirme değil.
modülün ismi blockpermanentlinks diye geçiyor ftp de.ben bunun içindeki tpl dosyalarıyla oynayıp normalde orada üç tane bulunan buton yani iletişim, site haritası ve yer imine eklenin yanına bir tane daha eklemek istiyorum.bazı sitelerde gördüm.anasayfa linki eklemek istiyorum. temanın iconları içinde home.gif ikonunu gösteriyorum ikon olarak.ikon çıkmıyor.ama link çıkıyor istede.yani toplamda 4 link ve 4 buton olacak.bunu beceremedim.
tpl dosyasında şu linke komut verdirmem gerekiyor.
<li id="header_link_contact"><a href="{$base_dir_ssl}contact-form.php?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" title="{l s='contact' mod='blockpermanentlinks'}">{l s='contact' mod='blockpermanentlinks'}</a></li>
mesela yukarıda contact yani iletişim linkinin ikonun çıktığı yer header_link_contact bölümü. bu link hangi bölümden yönlendirilerek temanın icon dosyalarında istediğim yere gidiyor onu bulamadım.
örnek site: http://www.ezytrader.com/ bu sitede yapılmış .aynı şekilde istiyorum.kolay gelsin.
teşekkürler.