Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tema Ve CCS

acemituccar

Yeni Üye
Bu konu hakkında arkadaşlar bilgilerini paylaşamazlarmı?Tema modifiye etmek için neler yapmak gerekir?

Cvp:Tema Ve CCS

acemituccar yazan:
Bu konu hakkında arkadaşlar bilgilerini paylaşamazlarmı?Tema modifiye etmek için neler yapmak gerekir?

1- Öncelikle Böyle birikim ve deneyime sahip değilsen sakın bu konuda girişm yapma. Bu konuda daha önce açılmış konu başlıklarım var onalrı takip edersen ne söylemk istediğimzi anlarsın.

2- Ha modifiye derken sanım değişik tasarımdan kastın, bunun için bir süre sorna zaten kafaya koydum gene herkes yarlansın diye bu Konuda Videolu anlatım hazırlıcam herkes bilsin öğrensin diye . Ama şimdilik çevredeki ve sitemizdeki konuları taratırsanız bir çok free temayada ulşamış olcaksınız. Bunlardan yarlanabilirsiniz. Yada beni beklersinzi ben dersi yayınalrım ordan öğrenirsiniz.. tabiki aceleniz yoksa :)

Başarılar
Yılmaz DURU

Cvp: Tema Ve CCS

Bencede başlangıç olması açısında bir iki birşey yazarsa arkadaşlar arkası gelir diye düşünüyorum.

Yönetm olarak bu tarz döküman oluşturmak ve Prestanın kök dosyalarında ve Smarty motoru için gerekli açıklamaları yapmak isteriz. Fakat projelerimiz ve geliştirdiğimiz yazılımlar dolayısıyla bunun için yeterli vaktimiz olamıyor. Üyelerimizden 1 veya 2 kişi smarty sayfasından dökmanları buradan da konu açıp paylaşıp ordaki kodların ne anlama Geldiğini "SORSA" bile bizde elimizden geldikçe burdan yazmaya çalışırız

php kodlarda her seyyy . iyi ki php ogrenıyorum.. sizde ogrenın

Üst Alt