Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tema Yükleme Yardım

erkiziltoprak

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,

Dün presta indirdim ve kurdum ilk defa ve bu işlerde çok yeniyim.
Tema yüklemesi sırasında örneğin Compulan temasını indirdiğimde klasörü themes klasörüne atıyorum buraya kadar sorun yok. Dosya içeriğinde 3 dosya daha var bunlardan homefeatured.tpl dosyasını da modules/homefeatured in içine atmamgerekiyor sanırım ? ben oraya atıyorum. Diğer 2 dosya olan logo.jp ve logo.psd dosyalarını nereye atmam gerekiyor ?

Cvp: Tema Yükleme Yardım

merhabalar,

logo.jpg dosyası logonun orjinal halidir PSD Dosyası Photoshop ile düzenlemeniz için zemini kaldırmadan üzerine düzenleyerek kendi temanızı yapmanız için gerekli olan photoshop kaynak dosyasıdır.

iyi günler

Cvp:Tema Yükleme Yardım

şunu baştan anlatırmısın. hangi dosya nereye atılacak net bir şekilde . lütfen

indirdiğiniz dosyanın içinde logo.psd mevcut bu dosyada gereli düzenlemeyi (zemini bu logonun altına kopyalayarak) jpg formatında çıkarıp img/ klasörünün altına kopyaladığınızda olacaktr

hocam temayı attım. site kaydı. yanlışmı attım veya izinlerimi verişmemişti ne yapmalıyım.

www.msgdepo.com

teşekkürler arkadaşlar hallettim.

dosyaları yükledikten sonra admin paneli / ayarlar bölümünde en altta

v1.1 theme compatibility: Evet dememiz gerekiyormuş. benim gibi acemiler buradan çözebilirsiniz durumu

Eğer ilgini çekerse Reşatbey Mahallesi Fuzuli cad. No:21'de Korona Enerji.. Oraya uğra selamımı ilet. Almanya'dan Ahmet Demirbaş dersin. Belki onların ürünlerini provizyon karşılığı satabilirsin.

Üst Alt