Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Temadaki Menuyu Türkçe Yapma **

emrah5.8

Yeni Üye
Prestashop 1.4 türkçe üzerine kurdugum tema daki menu ingilizce bunu nasıl degıstırebılırım..
hangi dizindeki hangı dosyada yada hangı modul olabılır..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Cvp: Temadaki Menuyu Türkçe Yapma **

Admin panel tercümelerden Türkceye cevirebilirsiniz

Bendede Aynı Sorun var ypnetimden sadece 3 modulun baslıgını duzeltmedı ben elle duzeltmek ıstıyorum. Kod bilgim var Moziila FİREBUG eklentisiyle önizlemeli olarak kodlardan değiştirebiliorum mesela İNFORMATİON kısmı türkçeye donmedi firebugdan onizlemeli olarak türkçeleştirdim sayfayı yenileyince gidio tabiki :) Bu kodlar hangi dosyanın içinde global.css de yok nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

Bende hakkımızda yazsını yazabildim kodlardan ama geriye kalan hersey hala ingilizce butun ayarlar türkçe yapılmış durumda ama site bir türlü türkçe olmuyor.İlk başta kafama takmadım böylede olsun dedim ama her inceleyen sitenin ingilizce olmasından yakınıyor.Lütfen yardım.Komple herşeyi sileyim tekrar kurayım diyorum.Bütün eklediğim ürünler havaya gidecek.

Tercümelerden tüm modul ve ve butonlari türkcelestirebilirsiniz. Admin panel tercümelere gidin, Tercüme yapacaginiz basligi secin, sanli Türk bayragini tiklayin. Ve Ingilizceden Türkceye cevirin, bittiginde kaydet tiklayin.

Cevabınız için teşekkürler.Bir çok şeyi değiştirdim.Çok işime yaradı.add to cart ı bir türlü değiştiremiyorum.o yazının altındaki add to my wishlist'i bile değiştirdim.Ama o değişmedi.yanlış yeri editliyorum galiba?

tercümelerden modul tercümesini secin ve cart modulünü bulun, sepet olarak tercüme edin

Cevabınız için, çok teşekkürler.

Üst Alt