Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

temel bazı sorunlar

kelebek63

Yeni Üye
Arkadaslar scripti sorunsuz yukledim.

iframe virusu iki gunde bir bulasıp admine girmemi engelliyor.bu gunde bu hatay verdi;
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/urf10000/domains/urfawebteknolojileri.com/public_html/classes/SubDomain.php:47) in /home/urf10000/domains/urfawebteknolojileri.com/public_html/classes/Cookie.php on line 261

diger konu urunu sepete eklerken hata mesajıcıkıyor.sayfayı yeniledikten sonra sepetteki goruluyor.

Lutfen yardımcı olun

Cvp: temel bazı sorunlar

Merhabalar, sorun sunucndan kaynaklı olabilir. Tekrar kurulum deneyebilirsin. yada sadece dosyaları atarak önce denemeni isterim. Virüs içinde önce kendi pcnde tarama yapman en mantıklısı. Sepete eklemedede çalışan bir java script kodu buda dedğişim gibi sunucu kaynaklı yada senin PCnden kaynaklı olabilir. iyi günler

Arkadaşlar, üstatlarım...

Ürünleri girdiğim yerde kayışları eklemek istiyorum... yani tags eklemek istiyorum tek bir tane eklediğim zaman ekliyor mesla ( moda crise ) ama moda crise, nisan, mayıs, dediğim zaman şu hatayı veriyor... çözemedim.. bir destek allah rızası için...

hata bu şekilde : Saldırı girişimi (Tag -> name is empty)

acele yardımlarınızı bekliyorum..

türkçe karakter eklemeyiniz. bu alanda türkçe karakter kullanamazsınız.

üstadım.. girdiğim şekil su : nisan,mcr,mixray, kulvar, giyim, bu şekilde yazdığım halde bu hatayı veriyor..

üstadım birde tek kelime yazdığım zaman bunu kabul ediyor... altta şu ifade var ben bu şekilde girdiğim halde kabul etmiyor

" 1'den fazla kayış girmek için virgül (,) ile bölünüz (örnek: dvd, bilgisayar, klavye) "

çok garip yedekleme yaptıktan sonra dosyaları tekrar upload ederek deneyin.

üSTADLARIM DEĞERLİ KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...

sorunu hallettim... sonunda virgül ( , ) olmayacakmış... hele şükür... :)))

Üst Alt