Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

this functionnality has been disabled hatası !

LooserJack

Yeni Üye
this functionnality has been disabled hatası yüzünden hiç bir ekranda düzenlediğim bilgileri kaydedemiyorum.

Bir çok ekranımda bu hata var , ne çeviri yapabiliyorum nede yönetebiliyorum paneli.

sürüm 1.4.6.1
1.4.00 da iken bu hata yoktu.

resim ektedir.

Cvp: this functionnality has been disabled hatası !

mağazanız kapalı sanırım
açarak tekrar deneyin

kötü olanda bu :) mağazam açık ve yayında.
panelimin bir çok ekranında bu hata var , ve kısıtlı. hiç bişey değiştiremiyorum güncelliyemiyorum.
Kimsede çözemiyor ne lanet bi şey.

tekrar kurmayı deneyin isterseniz benimde daha önce karşılaştığım bir hata değil

evet malesef bana denk gelen hatalar hep ilklerden..

hosting firmamdan başka stabilize edilebilecek bi servere transfer ettik , güncel php msql sürümleri talep talettik. 1.4.6.2 sürümün kurduk , paneller hala aynı. yanlız test için intaall klasörünü yükleyip denediğimde kurulumdaki , ve ekteki resimdeki hataları vermedi. ama panelde yine herşey kısıtlı..

Bir kişinin bu konuda fikri yok , resmi forumunda bile böyle bir başlık yok. Bunu nasıl çözeceğiz hiç birşey yapamıyoruz.

config.inc.php de display_errors on yapıp aynı işlemi tekrar dene orda ekrana yansıyan hatalar bize yolu gösterecektir

yaptım admin.ekrana yansıyan hatalar aynı. özellikle tercihler ekranı tamamen hata dolu. hosting firmamdan serveri değiştirme talep ettik , değiştirdik , yine fark etmedi. denemek amacıyla kurulu sisteme tekrar install klasörü yükledim ve ilerledim , ekteki resimde bu sefer php yazma izni hataları çıkmadı. Yani hosting firmamdan kaynaklanan bi sorun kalmadı diyebilirmiyiz buna ?

Komunu başımda bu resmin hatalı olan hali var bakabilirsiniz.

Hostingden olup o ekranda hatayı göstermeyende sorunlar olabileceği gibi Farklı bir sorunda olabilir aynı hostingde sıfır kurulum denediğinizdede bu hatayı veiryorsa sunucuda belli bir sorun olduğu anlaşılacaktır

tşk ederim admin ama sonunda lanet ettik 1.4.6.2 yi sıfırdan silip 1.4.0.0 kurdum en azından işlem yapabiliyorum.amşaıldıki sürüm güncellemesi yapamayacağız..

Üst Alt