Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tırnak resmi oluşturma sorunu!

designali

Yeni Üye
[ÇÖZÜLDÜ]Tırnak resmi oluşturma sorunu!

sitemin anasayfasında resimlerin boyutunu büyütmek için resimler sekmesinden boyut ayarı yaptım.
Tırnak resmi oluştur dediğimde şu hatayı veriyor.

"Cannot write no-picture image to (products) images folder. Please check the folder's writing permissions."
Galiba hatada CHMOD ayarı diyor. Fakat CHMOD ayarım 755.

Resimleri büyütmek için farklı bir yol varsa onuda yazarsanız sevinirim.

yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Son düzenleme:
755 yerine 777 verip denediniz mi? 777 verdiğiniz zaman images klasörüne bir problem oluşmuyor denediğimde.

olmuyor ne yazık ki :( aynı hatayı veriyor.
farklı bir yöntem yok mu bu iş için.

CHMOD degisikliginden emin olunuz. CHMOD degisikliginden sonra tekrar bakiniz CHMOD degisikligi gerceklesmismi. Apache sorunu nedeni ile degisiklige izin verilmiyor olabilir

img klasörüne baktım chmod 777, p(product) klasörü chmod 777, içine girip ürün resimlerinden rastgele bir kaçına baktım yine chmod 777.
sorun nerede?

file zilla da img klasörünü seçip özellikler dediğinizde 777 yapıp alt klasörlere uygula derseniz tüm alt klasörleri tek tek 777 yapabilirsiniz

evet yukarıdada belirttim ayarlarım bu şekilde. zaten file zilla kullanıyorum. chmod 777

REsimler 777 tamam, img ve alt klasörde 777 mi?

Belki ara bir versiyon kullandığınız için problem olmuş olabilir. Bu tip durumlarda sürümün güncel olduğuna dikkat etmek gerekli chmod ile ilgili sorun yoksa.

Üst Alt