Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!

crazzy666

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar
presta 1.2.2 sürümünü kullanıorum. üye kaydı yapılırken bütün zorunlu alanları dolduruyorum fakat kaydet dediğim zaman "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!" die hata veriyor. Bölge seceneği de yok sorulan alanlarda ve şehir: kısmında şehir isimleri çıkmıo elle yazabiliorum. bunu da nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkür ederim

Cvp:Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!

bu çok lanet bir hata bende zamanında çok uğraşmıştım. sanırım adminden kargo bölümünde bazı değişiklikler yaptınız. yada üyelik sayfasını düzenlerken bu bölge alanını gereksiz diye sildiniz ancak zorunlu alan olduğu için hata veriyordur.
Yapmanız gereken üyelik sayfasında bölge seçin alanını tekrar geri getirin tpl dosyalarından falan ve bölge seçin yazısını dil dosyasından şehir seçin yapın daha sonra admin katalogdan bölgeleri sil ve bunun yerine şehirleri ekle aynı yere. sorun büyük bir ihtimalle çözülmüş olacaktır. iyi günler.

..

tahmin ettim çünkü bu soruyu yazalı baya bir zaman olmuş. ancak maksat sadece soranın bilgilenmesi değil bu soruyu okuyan herkesin bilgilenmesi olduğu için ben yinede yazdım. iyi günler.

Üst Alt